وام ودیعه مسکن | شرایط وام ودیعه مسکن
کام مستاجران شیرین شد | ثبت نام دور جدید وام ودیعه مسکن با شرایط آسان
شرایط جدید وام ودیعه مسکن مستاجران را در این گزارش بخوانید.
خبرنگار شایلین بهبودی:
رییس صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم اعلام کرد که مبلغ وام ودیعه مسکن برای دانشجویان متاهل افزایش یافته است و برای شهر تهران به ۲۰۰ میلیون تومان رسیده است.
در یک گفتوگو مسعود گنجی اعلام کرد که مبالغ وام ودیعه مسکن برای دانشجویان متأهل در نیمسال جاری افزایش یافته است. او اعلام کرد که مبلغ وام جدید برای ساکنان شهر تهران به ۲۰۰ میلیون تومان، برای شهرهای بزرگ به ۱۵۰ میلیون تومان و برای شهرهای کوچک به ۱۰۰ میلیون تومان رسیده است.
وی ادامه داد: به همین منظور دانشجویان متقاضی تا هفته آینده شنبه ۲۶ خرداد ۱۴۰۳ مهلت دارند تقاضای خود را ارائه کنند.
رییس صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم ادامه داد: دانشجویان می توانند درخواست قبلی خود را رد کرده و درخواست با مبالغ جدید را با شرایطی که وجود دارد، ارائه کنند.
براساس این گزارش، با افزایش وام های ودیعه مسکن، شرایط ضامنین هم تغییر کرده و دانشجویان متقاضی وام ودیعه مسکن براساس شرایط جدید باید ضامن معرفی کنند.
مراحل رد درخواست قبلی و ارسال درخواست با مبلغ جدید:
مراجعه دانشجوی متقاضی به اداره رفاه دانشگاه و بررسی مستندات اولیه توسط کارشناس اداره رفاه
ثبت درخواست کار برای رد وام (توسط دانشگاه)
در صورت رد درخواست وام، درخواست مجدد وام با مبالغ قبلی (۶۰، ۹۰ و ۱۲۰ میلیون تومان) امکان پذیر نخواهد بود.
تایید رد درخواست وام (توسط کارشناس صندوق)
ثبت درخواست مجدد وام توسط دانشجو به همراه تکمیل مستندات ضمانتی و بارگذاری اجاره نامه (متناسب با مبلغ وام)
تایید و ارسال درخواست ثبت شده به صندوق (توسط دانشگاه)
در صورت عدم مراجعه دانشجو وام با همان مبالغ قبلی برای دانشجو پیگیری خواهد شد و در صورت تایید صندوق به حساب دانشجو واریز می شود.
سیاست کمک مالی به مستاجرها برای پوشش بخشی از هزینه اجارهنشینی، طی نزدیک به دو ماه گذشته از ۱۴۰۳، به در بسته سیستم بانکی برخورد کرده است.
شرایط وام ودیعه مسکن اعلام شد
نتایج تحقیقات از وضعیت درخواست وام اجاره، مواجهه بانکها با متقاضیان و همچنین اوضاع پرداخت این تسهیلات حاکی است، در سالجاری که هنوز «فصل اصلی نقل و انتقال مستاجرها» شروع نشده، بانکهای مشمول پرداخت وام ودیعه اجاره مسکن، سه دسته شدهاند.
دسته اول که شامل ۹ بانک میشود، بانکهایی هستند که رسما در فهرست معرفیشده بانکهای ارائهکننده تسهیلات ودیعه مسکن برای مستاجران در ثبتنام الکترونیکی، جای آنها خالی است. این بانکها که رسما در صحنه پرداخت وام ودیعه حضور ندارند، بانکهایی هستند که اعتبار و منابع برای این تسهیلات به آنها تعلق نگرفته است.
بانکهای دسته دوم، در لیست و فهرست سامانهای که متقاضیان باید ثبتنام کنند حضور دارند و نام آنها هنگام ثبتنام برای متقاضیان دیده میشود. ۱۱ بانک در قالب دسته دوم دستهبندی شدهاند و این به منزله این است که این بانکها از سوی بانک مرکزی اعتبار برای پرداخت وام ودیعه مسکن به متقاضیان مشمول را دارا هستند.
با وجود امکان ثبتنام مستاجران در سایت، اما در مراجعه حضوری متقاضیان، برخی از شعب این بانکها اظهار میکنند، در حال حاضر اعتباری برای پرداخت تسهیلات ودیعه مسکن نداشته و برخی نیز اظهار میکنند هنوز ابلاغیه وام ودیعه ۱۴۰۳ را دریافت نکردهاند و منتظر ابلاغیه از سوی بانک مرکزی هستند.
اما دسته سوم، بانکهایی هستند که هم در لیست بانکهای معرفیشده به متقاضیان در فرآیند ثبتنام وام ودیعه حضور دارند و هم در مراجعه حضوری مراجعان اعلام میکنند حاضر به پرداخت وام ودیعه بوده و اعتبار لازم برای پرداخت تسهیلات ودیعه مسکن را دارند. اما آنچه در این دسته متقاضیان با آن مواجه هستند این است که مسیری که برخی از بانکهای این دسته برای پرداخت وام ودیعه مقابل مستاجران قرار میدهند شبیه یک ماراتن پیچیده است و شرایطی را پیش پای مستاجر قرار میدهند که در صورت محقق شدن این شرایط توسط مستاجر، بانک میتواند به آنها تسهیلات بدهد.
این شرایط از جنسی است که بعضا مستاجران هرگز نمیتوانند آن را فراهم کنند که از جمله شرط رایج این دسته از بانکها میتوان به ارائه دو ضامن دولتی با حداقل حقوق بالای ۲۰ میلیون تومان توسط مستاجرها اشاره کرد. شرطی که اکثر مستاجران توان تامین آن را ندارند.
دیدگاه تان را بنویسید