کد خبر: 426276
تاریخ انتشار :

چرا غش می کنیم؟

پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :

پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :

مهرداد میرمعصومی در‌ آستانه برگزاری نوزدهمین کنگره تازه‌های قلب و عروق سنکوپ یا غش را یکی از علائم شایع بیماری‌های قلبی دانست و گفت: سنکوپ به حالتی گفته می‌شود که طی آن فرد سطح هوشیاری خود را برای لحظاتی از دست می‌دهد که البته این علامت گذراست و فرد سریعا سطح هوشیاری خود را به دست می‌آورد.
به گزارش نامه نیوز ، این متخصص قلب و عروق افزود: زمانیکه خون به مغز نرسد فرد دچار غش یا سنکوپ می‌شود که در اکثر موارد علت آن خوش خیم است و خطری بیمار را تهدید نمی‌کند اما باید به آن توجه کرد زیرا می‌تواند اولین علامت یک بیماری قلبی باشد.
وی یادآور شد: با توجه به اینکه غش یا سنکوپ با علامت از دست رفتن سطح هوشیاری همراه است مردم برای درمان به متخصص مغز و اعصاب مراجعه می‌:نند در صورتی که در بیش از 90 درصد موارد علل این عارضه به سیستم عصبی ارتباطی ندارد.
این فوق تخصص آریتمی قلبی تصریح کرد: عموما افرادی که دچار غش می‌شوند باید از نظر سلامت قلبی مورد بررسی قرار بگیرند زیرا علت عمده این عارضه مربوط به قلب است و تاخیر در تشخیص آن موجب مرگ بیمار می‌شود.
این عضو انجمن آرترواسکلروز ایران با بیان اینکه بروز غش علل مختلفی دارد، خاطرنشان کرد: انجام کارهای سنگین از جمله شایع‌ترین علت غش است که فرد ضمن غش دچار تهوع، کاهش دمای بدن و بیهوشی می‌شود که گاهی برخی افراد ممکن است دچار این علائم نشوند.
به گفته وی، برخی افراد غش یا سنکوپ را با صرع به خوبی تشخیص نمی‌دهند.
میرمعصومی یادآور شد: تمام افراد در طول زندگی خود یکبار غش یا سنکوپ را تجربه‌ کرده‌اند به طوری که نیمی از افرادی که به اورژانس مراجعه می‌کنند دچار این اختلال شده‌اند.
وی با بیان اینکه غش در زنان نسبت به مردان شایع‌تر است، گفت: به طور کلی غش در افراد 10 تا 20 سال و بالای 60 سال شایع‌تر است که این اختلال علاوه بر علت زمینه‌ای احتمال بروز حوادثی مانند زمین خوردن و ... را نیز به همراه دارد.
گفتنی است، نوزدهمین کنگره بین المللی تازه‌های قلب و عروق را به همت انجمن آترو اسکلروز ایران در تاریخ 21 لغایت 24 شهریور در سالن همایش‌های بین‌المللی برج میلاد برگزار می‌شود.
منبع:آنا

دیدگاه تان را بنویسید

 

نیازمندی ها

پیشنهاد ما

دیگر رسانه ها