کد خبر: 567616
تاریخ انتشار :

عوامل مؤثر در ایجاد شهرهای آینده

عوامل مؤثر در ایجاد شهرهای آینده
پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :

پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :

اگر قرن بیستم قرن ملت‌ها بوده، قرن بیست و یکم قرن شهرهاست.

شهرها مراکز شلوغ فعالیت‌های انسانی هستند. روند رو به رشد شهرنشینی، نه تنها منجر به ایجاد شهرهای بزرگ‌تر می‌شود، بلکه باعث می‌شود که شهرها با شیوه‌های جدید و ابتکاری اداره شوند.

این موضوع در آسیا بیشتر صادق است، زیرا جمعیت شهری در طی 15 سال آینده، 340 میلیون نفر رشد خواهد داشت.

گفت وگو در مورد شهرهای آینده باعث می‌شود تا متخصصان دیدگاه‌های مختلفی درباره چگونگی تکامل مراکز شهری طی سال‌های آینده ارائه کنند.

محققان اظهار کردند: شهر هوشمند، شهری است که از فناوری‌های دیجیتال برای کاهش ورود منابع، بهبود کیفیت زندگی افراد و افزایش رقابت پایدار اقتصاد منطقه استفاده کند و این مورد مستلزم استفاده از روش‌های هوشمند برای زیرساخت‌ها، انرژی، مسکن، خدمات و امنیت مبتنی بر فناوری یکپارچه، تجزیه و تحلیل اطلاعات و فرایندهای مستقل است.

مهم‌ترین نگرانی درباره شهرهای هوشمند این است که شرکت‌های در حال گسترش، تمرکز بر سودآوری دارند نه نیاز شهروندان. این نگرانی نیاز به مشارکت واقعی شهروندان و همچنین افراد ذی‌نفع را برجسته می‌کند.

وین(پایتخت اتریش) یکی از بهترین نمونه‌ها در ابتکار شهر هوشمند است. وین، مشارکت شهروندان را از طریق برنامه‌ای مورد سنجش قرار داد تا بتوانند به طور مستقیم با مقامات در ارتباط باشند.

ایوان لیم، مدیر گروه توسعه شهری سنگاپور، اظهار کرد: همه شهرها با مشکلات یکسانی روبرو هستند، اما بر اساس نوع و اندازه آنها میتوان با روش‌های مختلفی وضعیت آنها را بهبود بخشید.

برخی از روش‌های مدیریت شهرها در سراسر جهان نمونه‌هایی از راه‌حل‌های ابتکاری برای مدیریت در این زمینه هستند که می‌توان به برنامه بلندمدت سیدنی برای تغییر ساختار شهری و شبکه‌های حمل و نقل اشاره کرد که در این طرح ساکنان باید نزدیک به محل کار خود زندگی کنند.

سئول در کره جنوبی، نمونه دیگری از چگونگی استفاده از فناوری برای ارائه مجموعه کاملی از شاخص‌های شهری (از قیمت املاک و مستغلات گرفته تا کیفیت هوا) به شهردار است.

نیویورک هم در این مورد فعالیت داشته و با ایجاد زیرساخت‌ها از ساختمان‌ها و اجتماعاتی که ممکن است بر اثر طغیان ساحلی در معرض خطر تغییرات آب وهوایی قرار گیرند، محافظت می‌کند.

با مدیریت صحیح، افزایش جمعیت یک شهر مشکلی از نظر اقتصادی و فرهنگی ایجاد نخواهد کرد.

البته افرادی که به شهرها هجوم می‌آورند، فشار زیادی به روش شهرسازی از جمله زیرساخت‌ها و همچنین ساکنین شهرها وارد می‌کنند. به همین دلیل برنامه ریزان شهری تلاش می‌کنند تا از فناوری پیشرفته‌ای استفاده کنند که به نفع ساکنان محلی باشد.

محققان خاطر نشان کردند: فناوری تنها بخشی از راه‌حل‌هاست و به تنهایی مؤثر نخواهد بود و باید طیف گسترده‌ای از عوامل مرتبط با آن را بررسی کرد تا نتیجه مطلوب حاصل شود.

بررسی سنجش مالی نیز کمک می‌کند تا هزینه‌ها مطابق با قابلیت‌های اقتصادی شهر باشد و کیفیت نیروی کار محلی نیز باید در نظر گرفته شود.

در یک شهر، ممکن است از فناوری حسگر برای جمع‌آوری طیف گسترده‌ای از اطلاعات استفاده شود، اما بدون دانشمندی که بتواند این اطلاعات را تحلیل کند، استفاده از آنها امکان‌پذیر نیست.

مگان والترز، محقق این تحقیق اظهار کرد: نوآوری و استعداد در عملکرد شهر از نظر اقتصادی، املاک و مستغلات نیز اهمیت ویژه‌ای دارد.

در بخش نوآوری، آسیا در صدر قرار دارد و سه شهر توکیو، سنگاپور و پکن از موفقیت‌ترین شهرها در این زمینه هستند.

در نوآوری، عواملی مانند سرمایه‌گذاری در صنایع، تعداد اختراعات ثبت‌شده و هزینه تحقیق و توسعه باید در نظر گرفته شود و سطح استعدادها، سطح تحصیلات، جمعیت و تعداد افرادی که در بخش‌های مهم کار می‌کنند باید بررسی شود.

در آینده در زمینه استعداد، آسیا نمره بالایی خواهد داشت. در 20 سال گذشته، بیشترین توجه به چین بوده، اما در 20 سال آینده، استعدادهای هند رشد چشمگیری خواهند کرد.

با رشد و پیشرفت اقتصاد دیجیتال، جنبش "شهرهای هوشمند" در حال افزایش است. اتومبیل‌های خودران در شهرها حرکت می‌کنند، هواپیماهای بدون سرنشین، غذا تحویل می‌دهند و بسیاری از امکانات به ساکنان کمک می‌کنند تا فعالیت‌های بی‌شماری را انجام دهند.

دیدگاه تان را بنویسید

 

نیازمندی ها

پیشنهاد ما

دیگر رسانه ها