سریعترین روش درمان آنفولانزا
پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :
پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :
آنفولانزا و سرماخوردگی رایج ترین بیماری روزهای سرد پاییز و زمستان است که اگر برای پیشگیری و درمان آن به موقع اقدام نشود عاملی خواهند بود برای پیشروی عفونت و باکتریهای خطرناک در بدن پس دور بودن از سرماخوردگی غیرممکن است. بنابراین بهتر است زمانی که علائم سرماخوردگی را در خود احساس می کنید به دنبال راه هایی برای بهبود سریع آن باشید. در اینجا به بحث درمان سرماخوردگی و آنفولانزا به ارائه نکاتی برای کنترل علائم سرماخوردگی و آنفولانزا خواهیم پرداخت که به بهبود سریع شما در این شرایط کمک می کنند.
آنچه مبتلایان به آنفولانزا و سرماخوردگی برای درمان سریع باید انجام دهند
1. نوشیدنی ها:
نوشیدن مایعات در طول دوران سرماخوردگی از کم شدن آب بدن و در نهایت بروز گلو درد جلوگیری می کند. شربت آب لیمو، دمنوش های گیاهی و چای های میوه ای برای بهبود سرماخوردگی بسیار موثرند. چای های گیاهی مانند مریم گلی، زنجبیل، لیمو، بابونه و چای سبز می توانند به رفع مشکلات گلو و آب ریزش بینی کمک کنند و در عوض بهتر است از نوشیدن شربت های شیرین خود داری کنید، به خصوص اگر در بینی تان مخاط زیادی وجود دارد زیرا این امر اغلب باعث بدتر شدن این وضعیت خواهد شد. برای کسانی که از التهاب غشا های مخاطی رنج می برند، چای زرد چوبه تازه به عنوان یک ضد التهاب مناسب خواهد بود.
2. ویتامین سی:
مصرف این ویتامین برای مبارزه با عفونت ها بسیار مفید است و بنابراین با مشاهده اولین علائم سرماخوردگی مصرف توت فرنگی، مرکبات، پاپایا، کلم بروکلی و فلفل قرمز خود را افزایش دهید.
3. مواد مغذی و معدنی:
مواد مغذی موجود در استخوان ها مانند ژلاتین، کلاژن و تعدادی زیادی از ویتامین ها و مواد معدنی در طول دوران سرماخوردگی به شما کمک می کند تا انرژی خود را به دست آورید و دوباره روی پا خود بایستید.
سیر یک آنتی ویروس بسیار قدرتمند و فلفل یک ماده ضدعفونی کننده طبیعی است و زردچوبه، دارچین و زنجبیل تازه نیز به افزایش سرعت متابولیسم بدن شما کمک می کند.
4. مکمل ها:
مصرف برخی مکمل ها به برطرف شدن مشکلات سینوس و علائم سرماخوردگی کمک می کنند.
5. ویتامین دی:
در دوران سرما خوردگی ویتامین دی برای کمک به تنظیم پاسخ های ایمنی ضروری است. در ماه های سرد سال بسیاری از افراد به دلیل کمبود تابش مستقیم آفتاب، به کمبود ویتامین دی دچار می شوند و بنابراین بهتر است که روزی 15 دقیقه در معرض افتاب قرار بگیرید و اگر انجام این کار برایتان مقدور نیست، می توانید از مکمل های حاوی این ویتامین استفاده کنید.
6. روی:
سعی کنید مواد غذایی حاوی روی را در رژیم غذایی خود بگنجانید ؛ از جمله دانه کدو تنبل، اسفناج، گوشت گاو، جوانه گندم و کاکائو . مصرف روی باعث کاهش یافتن علائم سرما خوردگی و آنفلونزا در شما می شود و همچنین می توانید روزانه مکمل های حاوی روی سیترات مصرف کنید.
7. تقویت روحیه:
بهتر است در دوران سرماخوردگی به انجام کار هایی بپردازید که باعث تقویت روحیه تان می شود مثلا به بیرون از خانه بروید، قدم بزنید و .... وقتی روحیه خود را تقویت کنید، سیستم ایمنی بدنتان نیز تقویت خواهد شد.
8. دارو های گیاهی:
پِلارگونیوم یک داروی گیاهی است که می تواند به درمان عفونت های تنفسی، گلودرد و علائم سرماخوردگی و آنفولانزا کمک کند پس بهتر است به محض احساس علائم سرماخوردگی این داروی گیاهی را مصرف کنید.
9. خوابیدن:
خواب کافی در دوران سرماخوردگی بسیار حائز اهمیت است و به بدن در ترمیم سریع تر بافت ها و مقابله با عفونت ها کمک می کند.
10. دستگاه بخور:
با اضافه کردن یک دستگاه بخور به اتاق خوابتان به مرطوب شدن هوا اتاقتان کمک کنید و این امر باعث جلوگیری از تحریک گلو و خشک شدن پوستتان می شود.
استفاده از دستگاه بخور در اتاق خواب
11. مصرف آب چغندر:
از آنجا که آب چغندر دارای نیترات است، می تواند به بدن شما در مقابله با عفونت های تنفسی کمک کند و اگر مستعد ابتلا به سنگ کلیه هستید از مصرف چغندر خودداری کنید زیرا حاوی اگزالات است و این ماده در تشکیل سنگ کلیه نقش دارد.
12. عسل:
یکی از دارو های مطمئن برای درمان سرما خوردگی عسل است و با توجه به مطالعات انجام شده، خوردن یک قاشق عسل در زمان خواب، به خواب بهتر و کاهش سرفه و گلو درد کمک می کند.
13. خارج کردن مواد مخاطی داخل بینی:
مهم است که در دوران سرماخوردگی با خارج کردن مایع مخاطی داخل بینی از بازگشت این مایع حاوی میکروب به سر خود جلوگیری کنید؛ همچنین در صورت بازگشت این مایع مخاطی به سر و گوشتان ممکن است دچار سردرد و گوش درد شوید و بهترین راه برای خارج کردن این مایع مخاطی، استفاده از محلول آب نمک است.
14. بینی خود را با محلول آب نمک تمیز کنید:
شستشوی بینی به وسیله آب ولرم حاوی نمک باعث خروج مایع مخاطی موجود در بینی و از بین رفتن ذرات میکروب و ویروس موجود در آن می شود.
4/1 قاشق چای خوری نمک و 4/1 قاشق چای خوری جوش شیرین را داخل نصف لیوان آب بریزید و خوب به هم بزنید و انگشت خود را روی یکی از سوراخ های بینی تان قرار دهید تا بسته شود و سپس به وسیله یک سرنگ این محلول را به درون سوراخ دیگر بینی خود هدایت کنید و بعد این کار را روی سوراخ دیگر بینی خود انجام دهید.
این کار را روزانه دو تا سه بار تکرار کنید تا مخاط موجود در بینی تان از بین رود.
15. بخور گرفتن:
این کار از گرفتگی بینی شما جلوگیری می کند و به شما آرامش می دهد و همچنین تسکین دهنده سر گیجه های ناشی از آنفلونزا نیز است.
16. کیسه های آب گرم و سرد:
استفاده از کیسه های آب گرم و سرد بر روی صورتتان باعث بهبود وضعیت سینوس هایتان می شود.
17. قرار دادن بالش اضافی زیر سرتان:
بالا بودن سر شما در هنگام خواب به تسکین گرفتگی بینی کمک خواهد کرد.
منبع: تسنیم
دیدگاه تان را بنویسید