ماسک یکبار مصرف سه لایه 3 تا 4 ساعت قابل استفاده است
حمید سهراب پور افزود: در حال حاضر ماسک های متعددی همچون ماسک جراحی دولایه، سه لایه، پارچه ای، ان 95 و شماری از ماسک های پیشرفته به منظور مقابله با کووید-10 در سراسر جهان استفاده می شود.
وی تصریح کرد: ماسک های یک بار مصرف سه لایه جراحی به منظور استفاده روزانه بهترین گزینه جهت جلوگیری از انتقال آلودگی است، اما حضور در اماکن عمومی پرازدحام و آلوده نظیر بیمارستان ها و مراکز بهداشت ودرمان که آلودگی عفونی شدید است، مستلزم استفاده از ماسک پارچه ای بر روی این ماسک است.
ماسک پارچه ای باید به صورت روزانه شسته شود
این متخصص داخلی تاکید کرد: اما ماسک پارچه ای باید به صورت روزانه، پس از یک بار مصرف شسته شود، مرطوب نباشد و پس از شست وشو با اتو و... خشک و سپس استفاده شود.
سهراب پور همچنین با بیان اینکه ماسک باید بینی و دهان را به طور کامل بپوشاند، گفت: شستن ماسک یک بار مصرف نیز کارایی ماسک را از بین می برد و بنابراین باید به طور روزانه تعویض شود.
سهراب پور در ادامه با اشاره به ویروس هندی اظهار داشت: اکنون این ویروس در هندوستان به دلیل تراکم بالای جمعیتی جهش یافته و قدرت سرایت بیماری و میزان مرگ ومیر را افزایش داده و به دلیل ازدحام جمعیت و کمبود امکانات بهداشتی و درمانی تبدیل به یک فاجعه شده است.
وی با تاکید بر ضرورت رعایت پروتکل های بهداشتی افزود: در حال حاضر مسئولین کشور باید با تدابیر مقرراتی از کنترل این ویروس به کشور جلوگیری و شهروندان نیز به طور جد پروتکل های بهداشتی مقابله با کرونا را رعایت کنند.
تاثیر مصرف الکل بر دستگاه تنفس
این فوق تخصص ریه در ادامه در خصوص تاثیر مصرف الکل بر دستگاه تنفس نیز اظهار داشت: الکلی که در حال حاضر به عنوان ضدعفونی به کار برده می شود، برای اشخاص سالم عوارض خاصی نداشته اما می تواند برخی از عارضه های تنفسی را تشدید کند. وی تصریح کرد: به عنوان مثال، استنشاق مواد شیمیایی در بیماران مبتلا به آسم می تواند راه تنفس را تحریک و علائم بیماری را تشدید کند، اما عوارض خاصی برای اشخاص سالم نخواهد داشت.
دیدگاه تان را بنویسید