بشار اسد: انگیزه غرب در جنگ با تروریسم ترس است/ سیاست اروپا وابسته به آمریکاست
پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :
وی تاکید کرد: در حال حاضر انگیزه اصلی غرب برای مبارزه با تروریسم و داعش ترس است نه ارزشهای انسانی. ما باید این سوال را مطرح کنیم که چرا غرب از همان آغاز و پیش از به وجود آمدن داعش با تروریسم مبارزه نکرد. جبهه النصره و القاعده پیشتر وجود نداشتند؟
اسد گفت: هیچ کسی نمیتواند بدون حضور نیروهای زمینی در میدان نبرد و بدون وجود زمینه واقعی و یک زمینه اجتماعی که در جنگ علیه تروریستها از شما حمایت به عمل آورد، به مبارزه با تروریسم بپردازد.
وی گفت: تعدادی از مسئولان اروپایی ارزشهای خود را فروختند و به وهابیان عربستانی اجازه دادند تا ایدئولوژی تندروی را به کشورهای آنها بکشانند. اگر واقعا مسئولان اروپایی در حل مشکل سوریه جدی هستند باید به جای پند و موعظه دادن از ورود تروریستها از طریق ترکیه ممانعت به عمل آورند. ترکیه کلید لجستیکی موفقیت تروریستهاست و عربستان نیز با پولها و ایدئولوژی خود کلید دیگر است.
بشار اسد تاکید کرد: زمانی که مثلا جنگندههای هلندی داعش در عراق را بمباران میکنند این واکنشی ناشی از ترس است و پایدار نیست. این بخشی از سیاست اروپاست و سیاست اروپا بخشی از سیاست آمریکاست و یک سیاست مستقل نیست. حقیقت این است که داعش از زمان آغاز عملیات ائتلاف در سال 2014 هر روز درحال پیشروی است.
وی تاکید کرد: مردم سوریه درباره اینکه چه کسی در قدرت باقی خواهد ماند و چه کسی باید برود تصمیم خواهند گرفت. اگر مردم سوریه مرا نخواهند من باید فورا منصبم را ترک کنم.
اسد تغییر موضع غرب و آمریکا در قبال خود را به سخره گرفت و گفت: ما از اینکه این حرف را میگویند واقعا از آنها تشکر میکنیم. من بار و بندیلم را بسته بودم و خودم را برای رفتن آماده کرده بودم اما اکنون میتوانم بمانم. ما برای حرفهای آن ها هیچ ارزشی قائل نیستیم. آنها از چهار سال پیش میگویند که من باید کنار بروم بعد میآیند و میگویند که من میتوانم بمانم. هیچ چیزی تغییر نکرده است. این یک مسئله سوری است. تا زمانی که مردم سوریه بخواهند من در قدرت باقی میمانم.
بشار اسد درباره سیاست کشورش نیز گفت: ما سیاست خود را براساس دو مسئله مذاکره و مبارزه با تروریسم پایه ریزی کردهایم. امروز به مبارزه با تروریسم میپردازیم و به مذاکره با تمامی طرفهای درگیر هم ادامه میدهیم.
وی گفت: جامعه جهانی باید به جای پافشاری بر برکناری رئیسجمهور سوریه بر مبارزه با تروریسم متمرکز شود. اگر کشورهای مسئول تدابیر لازم را برای توقف ورود تروریستها و حمایت لجستیکی از آنها اتخاذ کنند، به جرأت میتوانم بگویم که اوضاع در کمتر از یک سال حل میشود.
اسد گفت: این راهکار محقق نخواهد شد چراکه مسئولان این کشور همچنان به حمایت از تروریست ها ادامه میدهند و راهکار سیاسی که آنها می خواهند این است که باید به تغییر این دولت و خلاصی از رئیسجمهور یا برکناری وی منتهی شود در نتیجه بحران همچنان ادامه خواهد داشت.
وی درباره کشورهایی که میتوانند در حل بحران سوریه نقش داشته باشند، گفت: تنها ایران و روسیه و هم پیمانانشان و کشورهای دیگری که از دولت سوریه حمایت سیاسی میکنند، میتوانند در حل بحران نقش داشته باشند.
دیدگاه تان را بنویسید