موسوی: به صحنه آمدن پولی با پشتوانه طلا توسط بری کس به سود کشورهایی مانند ایران خواهد شد
دستیار وزیر امور خارجه نوشت: به صحنه آمدن پولی با پشتوانه طلا توسط بری کس که مورد حمایت ۴۱ کشور با اقتصادهای بزرگ و تاثیرگذار است دلار و یورو را تضعیف خواهد کرد و به سود کشورهایی مانند ایران خواهد شد.
به گزارش گروه سیاست خارجی خبرگزاری تسنیم، سید رسول موسوی، دستیار وزیر امور خارجه و مدیرکل آسیای جنوبی در واکنش به خبر معرفی ارز جدید توسط گروه بریکس در توئیتی نوشت: تحول شگرفی در اقتصاد بین الملل در حال رخ دادن است.
وی همچنین نوشت: به صحنه آمدن پولی با پشتوانه طلا توسط بریکس که مورد حمایت 41 کشور با اقتصادهای بزرگ و تاثیرگذار است دلار و یورو را تضعیف خواهد کرد و به سود کشورهایی مانند ایران خواهد شد و دراین میان ایرانیان دارای طلا ثروتشان افزایش خواهد یافت.
روسیه روز گذشته اعلام کرد که گروه بریکس ارز جدیدی با پشتوانه طلا معرفی خواهد کرد که سلطه هژمونیک دلار را به چالش خواهد کشید.
در حال حاضر حدود 19 کشور تقاضای عضویت دائم در گروه بریکس را مطرح کردهاند و جمهوری اسلامی ایران جزو اولین کشورهایی است که در این زمینه تقاضای خود را مطرح کرده است.
جمعه 12 اردیبهشت نشست وزرای خارجه گروه بریکس شامل روسیه، چین، هند، برزیل و آفریقای جنوبی و کشورهای دوست بریکس در آفریقای جنوبی برگزار شد.
وزیر امور خارجه کشورمان نیز در این نشست حضور داشت و دیدگاههای ایران درباره چندجانبه گرایی را تشریح کرد.
وی در این نشست گفت: برای جمهوری اسلامی ایران، بریکس میتواند هدف مهم بعدی در سیاست چندجانبه گرایی باشد. به همین جهت ما از جمله اولین کشورهایی هستیم که رسما علاقمندی خود به حضور در چهارچوبهای بریکس و البته عضویت در آن را اعلام نمودهایم. تعداد زیاد کشورهای علاقمند به عضویت در بریکس، موید این است که ما انتخاب درستی کردهایم.
امیرعبداللهیان افزود: گروه بریکس به دلیل توان خود و به جهت تلاش برای رفع برخی کاستیها در نظام بینالملل و تقویت چندجانبه گرایی، جایگاه مهمی در عرصه مبادلات جهانی کسب کرده است. قطعا این جایگاه با پیوستن دیگر قدرتهای منطقهای و همسو، تقویت خواهد شد. یک "بریکس گسترده" می تواند الگوهای موفقی از "حکمرانی جمعی و شمولی"، "همکاریهای نوینِ جنوب-جنوب" و "ائتلاف اقتصادهای نوظهور" را ارائه دهد.
دیدگاه تان را بنویسید