کد خبر: 701052
تاریخ انتشار :

درگیری مرزی میان طالبان و نظامیان پاکستانی در شرق افغانستان

منابع محلی از وقوع درگیری مرزی بین طالبان و نظامیان پاکستانی در شهرستان «سر کا نوی» ولایت «کنر» خبر می‌دهند.

درگیری مرزی میان طالبان و نظامیان پاکستانی در شرق افغانستان
پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :

به گزارش دفتر منطقه‌ای خبرگزاری تسنیم، منابع محلی در «کنر» از درگیری مرزی میان طالبان و نظامیان پاکستانی در شهرستان «سرکانوی» این ولایت خبر می‌دهند.

به‌گفته منابع این درگیری از صبح روز شنبه در منطقه «گنجگل» آغاز شده است و تاکنون ادامه دارد.

منابع می‌گویند درگیری زمانی رخ داده است که نیروهای پاکستانی در حال ایجاد پاسگاه و تعمیر حصار مرزی در خاک افغانستان بودند.

منابع افزودند درگیری در پی تیراندازی نیروهای مرزی پاکستان آغاز شد و سپس نیروهای طالبان به آن پاسخ دادند.

تا کنون از تلفات احتمالی این درگیری گزارشی در دست نیست.

بیشتر بخوانید

درگیری طالبان و نظامیان پاکستانی در مرز «اسپین‌بولدک»

درگیری طالبان و نیروهای پاکستان پس از تلاش برای ایجاد تأسیسات نظامی در شرق افغانستان

درگیری طالبان و نیروهای مرزی پاکستان در «سپین بولدک»

گفتنی است پس از به قدرت رسیدن حکومت طالبان، هر دو طرف افغانستان و پاکستان بارها شاهد مناقشات و درگیری‌های مرزی بوده‌اند.

پیش از این نیز نیروهای مرزی طالبان بارها مانع ساخت حصار مرزی پاکستان در مرزهای مشترک با افغانستان شده بودند.

 

دیدگاه تان را بنویسید

 

نیازمندی ها