کد خبر: 709069
تاریخ انتشار :

واکنش حماس به جنگ اشغالگران علیه خبرنگاران و رسانه‌ها

حماس اقدام رژیم اشغالگر در بستن دفتر الجزیره در اراضی اشغالی را بیانگر وضعیت هیستریک این رژیم و شخص نتانیاهو دانسته و تاکید کرد این اقدام جنایتکارانه صهیونیست‌ها در راستای تلاش برای پنهان کردن جنایات اسرائیل است.

واکنش حماس به جنگ اشغالگران علیه خبرنگاران و رسانه‌ها
پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، جنبش حماس فلسطین با صدور بیانیه‌ای در واکنش به اقدام رژیم صهیونیستی در بستن شبکه الجزیره در اراضی اشغالی اعلام کرد که تصمیم نتانیاهوی جنایتکار و کابینه نازی وی برای بستن دفتر الجزیره و جلوگیری از فعالیت این شبکه، نقض آشکار آزادی مطبوعات و اقدامی سرکوبگرانه علیه نقش حرفه‌ای الجزیره در افشای جنایات رژیم اشغالگر و وحشی‌گری‌های ارتش جنایتکار نازی و شهرک نشینان تروریست آن علیه مردم فلسطین در نوار غزه و کرانه باختری اشغالی است.

جنگ رژیم اشغالگر علیه خبرنگاران و مطبوعات

حماس تاکید کرد که این اقدام اوج جنگ اعلان شده علیه خبرنگارانی است که صهیونیست‌ها با هدف پنهان کردن حقیقت، آنها را در معرض حملات سیستماتیک تروریستی خود قرار می‌دهند. رژیم اشغالگر شبکه الجزیره را هدف قرار داده و کارمندان و خبرنگاران آن را تا سرحد سوء قصد به قتل مورد آزار و اذیت قرار داده است.

در ادامه این بیانیه آمده است که اشغالگران عامدانه همه خبرنگاران را در نوار غزه سرکوب می‌کنند و مورد هدف قرار می‌دهند و شهادت 141 خبرنگار در نوار غزه طی هفت ماه بیانگر دروغ بودن همه ادعاهای رژیم اشغالگر در زمینه آزادی مطبوعات و کار خبرنگاری است. این سرکوبگری وحشیانه علیه خبرنگاران، نقض آشکار آزادی ها محسوب می‌شود و مستلزم قرار گرفتن رژیم اشغالگر در لیست سیاه است.

جنبش حماس با محکوم کردن تصمیم رژیم اشغالگر در بستن دفتر الجزیره در اراضی اشغالی از همه نهادهای بین‌المللی حقوق بشری و روزنامه نگاری خواست تا این اقدام اشغالگران را محکوم کرده و اقدامات تنبیهی علیه رژیم صهیونیستی انجام دهند، از جمله لغو عضویت این رژیم در نهادها و اجلاس‌های مطبوعاتی بین‌المللی.

«عزت الرشق» یکی از اعضای دفتر سیاسی حماس نیز به نوبه خود اعلام کرد که اقدام رژیم صهیونیستی برای بستن دفتر شبکه الجزیره در اراضی اشغالی بیانگر وضعیت هیستریک و سردرگمی حاکم بر صهیونیست‌ها و شخص نتانیاهو و در عین حال نشان دهنده پیروزی مقاومت است.

وی در یک بیانیه مطبوعاتی اعلام کرد که رژیم اشغالگر و کابینه فاشیست آن تحمل سطح پوشش حرفه‌ای رسانه‌های الجزیره از جزئیات تجاوزات و جنایت‌های رژیم صهیونیستی علیه مردم فلسطین را ندارند. بعد از افشای تروریسم و میزان جنایت‌های وحشیانه ارتش اشغالگر در نوار غزه توسط الجزیره صهیونیست‌ها تصمیم گرفتند دفتر این شبکه را ببندند و از انتشار اخبار جنایت‌های خود در داخل فلسطین جلوگیری کنند.

این مسئول حماس تاکید کرد که این اقدام اشغالگران جنایت علیه آزادی مطبوعات و رسانه‌هاست که حق آزادی آنها توسط قوانین بین‌المللی تضمین شده است و به مجموعه جنایات اشغالگران در هدف قرار دادن خبرنگاران در نوار غزه و کرانه باختری و قدس اضافه می‌شود.

سازمان رادیو و تلویزیون رژیم صهیونیستی دیروز یکشنبه به نقل از دفتر نخست وزیری این رژیم گزارش داد که کابینه وزیران رژیم اسرائیل با بسته شدن شبکه الجزیره در فلسطین اشغالی موافقت کرده است.

رسانه‌های رژیم اشغالگر بعد از اعلام موافقت کابینه این رژیم با بسته شدن دفاتر شبکه الجزیره در اراضی اشغالی گزارش دادند که قرار است تجهیزات این شبکه مصادره شده و مجوز فعالیت خبرنگاران آن لغو شود.

بعد از آن وزیر ارتباطات رژیم صهیونیستی از یورش پلیس این رژیم به دفاتر الجزیره در شهر قدس خبر داده و اعلام کرد که نیروهای اسرائیلی در حال ضبط وسایل دفاتر الجزیره هستند.

شبکه الجزیره در واکنش به این اقدام رژیم صهیونیستی اعلام کرد کابینه نتانیاهو با تهمت و افترا تصمیم گرفت دفاتر الجزیره را در سرزمین‌های اشغالی ببندد. کابینه رژیم اشغالگر صهیونیستی دفاتر شبکه الجزیره را همزمان با روز جهانی آزادی مطبوعات تعطیل کرد. اما ما بر حق خود برای ادامه ارائه خدمات به عموم مردم در سراسر جهان، که توسط کنوانسیون‌های بین المللی تضمین شده است، تأکید می‌کنیم.

این درحالی است که در جنگ غزه خبرنگاران نقش مهمی در افشای جنایت‌های رژیم صهیونیستی و نسل‌کشی در غزه ایفا کرده‌اند. قتل عمدی روزنامه‌نگاران به‌وسیله ارتش رژیم صهیونیستی نیز با هدف پاک کردن روایت فلسطین از جنگ و از بین بردن حقیقت و مانع‌تراشی برای رساندن اخبار و اطلاعات درست به افکار عمومی انجام می‌شود.

هدف قرار دادن عمدی روزنامه نگاران طبق قوانین بین‌المللی و بشردوستانه جنایت جنگی تلقی می‌شود و خبرنگاران می‌بایست اجازه داشته باشند با آزادی عمل و بدون دخالت و سنگ‌اندازی طرف های درگیر به حرفه خود بپردازند و اطلاع‌رسانی کنند، اما ارتش رژیم صهیونیستی در هفته‌های نخست جنگ در بیانیه‌ای که مخاطب آن خبرگزاری‌های بین‌المللی بودند، اعلام کرد نمی‌تواند امنیت خبرنگارانی را که در نوار غزه فعالیت می‌کنند، تضمین کند.

طبق آمار رسمی از زمان آغاز جنگ غزه تاکنون دست کم 141 خبرنگار توسط ارتش رژیم اشغالگر عامدانه هدف قرار گرفته و به شهادت رسیده‌اند.

 

دیدگاه تان را بنویسید

 

نیازمندی ها

پیشنهاد ما

دیگر رسانه ها