کد خبر: 709770
تاریخ انتشار :

خشونت سیستماتیک چگونه در پلیس آمریکا شکل گرفت؟

صد آنلاین | حمیدرضا غلامزاده؛ تحلیلگر مسائل آمریکا گفت: در سیستم آمریکا کسی حق مقاومت و ایستادگی در برابر نیروی پلیس را ندارد، برای همین یک قدرت مطلقی برای این نیروها تصور شده است. این سطح از آزادی عمل برای پلیس آمریکا در ادا مه یک خشونت سیستماتیک را ایجاد نمود.

پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :

به گزارش صد  آنلاین، در ۲۰ روز اخیر موضوع اعتراضات دانشجویان و جوانان آمریکایی در حمایت از فلسطین و محکومیت جنایات رژیم اشغالگر صهیونیستی بالا گرفته است و در بسیاری از رسانه‌های رسمی و غیررسمی چهان به تحلیل و بررسی این جنبش اعتراضی پردااخته شده است. اما در این بین سلاح سرکوب دولت آمریکا که پلیس و نیروهای امنیتی این کشور باشند، با قدرت و خشونت تمام سعی در مهار اعتراضات داشته و در این بین بیش از دوهزار نفر را روانه بازداشتگاه و زندان کرده‌اند. این موضوع فارغ از خشونتی است که پلیس این کشور در حین انجام عملیات به خرج می‌دهد و آسیب‌های جسمانی زیادی را به تظاهرکنندگان وارد می‌سازد. کار به جایی رسید که آنان به یک معلول هم در تظاهرات رحم نکرده و آن را هم با خشونت بازداشت کردند. برای بررسی این موضوع با حمیدرضا غلامزاده؛ تحلیلگر مسائل آمریکا گفت‌وگویی داشتیم که در ادامه می‌خوانید.

غلامزاده در ابتدا گفت: در سیستم آمریکا کسی حق مقاومت و ایستادگی در برابر نیروی پلیس را ندارد، برای همین یک قدرت مطلقی برای این نیروها تصور شده است. این به معنای تأیید اقدامات پلیس آمریکا نیست، بلکه به معنای گسترده بودن محدوده آزادی عمل است. ساختار حقوقی و قضایی آمریکا لزوم برخورد با هرکسی است که در برابر پلیس ایستادگی کند.

 

وی افزود: همین امر در ادامه منجر شده که خشونت در بین پلیس آمریکا افزایش جدی داشته باشد. این موضوعی است که در طول تاریخ نقاطی دارد. برای مثال در نیویورک برای اولین بار شهرادار این منطقه بود که این آزادی عمل را به پلیس داد که به هرکس ظن پیدا کرد و شک نیروی پلیس را برانگیخت می‌توان برخورد کرد و او را بازداشت کرده و به بازداشتگاه برد. این سطح از آزادی عمل برای پلیس آمریکا در ادامه یک خشونت سیستماتیک را ایجاد نمود.

او ادامه داد: بروز این خشونت را ما در موضوع جورج فلوید یا برخورد با سیاه‌پوستان به شکل جدی‌تر و ملموس‌تر شاهد هستیم. این قانون آمریکا مبنی بر بازداشت با ظن‌پیدا کردن موجب شد برخورد با سیاهان و دستگیری آنان افزایش پیدا کنذ که در اکثر مواقع هم این بازداشت‌ها اشتباه بوده و تنها به دلیل شک پلیس رخ داده است.

این تحلیلگر مسائل آمریکا ادامه داد: قدرت، تنها منطق برای پلیس آمریکاست که خودش را قانون مطلقی می‌داند که کسی حق ایستادگی در برابرش را نداشته و هرگونه که صلاح بداند برخورد می‌کند. کته قابل توجه این است که پلیس آمریکا توسط ارتش آموزش می‌بیند و از این حیث آنچه که آموزش می‌بیند مربوط به جنگ و رزم است، نه خشونت‌های شهری.

 

دیدگاه تان را بنویسید

 

نیازمندی ها

پیشنهاد ما

دیگر رسانه ها