هشدار جمهوری آذربایجان به فرانسه درباره فروش سلاح به ارمنستان
وزارت دفاع آذربایجان اعلام کرد: علیرغم هشدار طرف آذربایجانی، تامین تجهیزات توپخانه کشنده و تهاجمی و انواع دیگر تسلیحات توسط فرانسه به ارمنستان دلیل دیگری بر اقدامات تحریک آمیز فرانسه در منطقه قفقاز جنوبی است.
به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم، اعلام توافق نظامی جدید ارمنستان و فرانسه برای خرید تجهیزات نظامی نیمه سنگین و سنگین نظیر توپ های خودکششی، وزارت دفاع جمهوری آذربایجان در بیانیه ای نسبت به این توافق واکنش نشان داد.
در این بیانیه آمده است: رسانه ها از امضای قراردادی بین فرانسه و ارمنستان برای خرید و فروش واحدهای توپخانه خودکششی «سزار» خبر دادند. علیرغم هشدار طرف آذربایجانی، تامین تجهیزات توپخانه کشنده و تهاجمی و انواع دیگر تسلیحات توسط فرانسه به ارمنستان دلیل دیگری بر اقدامات تحریک آمیز فرانسه در منطقه قفقاز جنوبی است.
اگرچه وزارت دفاع فرانسه در اکتبر سال گذشته در بیانیه خود مدعی شد که تجهیزات نظامی ارسالی به ارمنستان ماهیت دفاعی دارد، اما تامین سلاح های مرگبار ارمنستان با قرارداد نظامی فعلی، جلوه دیگری از ریاکاری رهبری فرانسه است. رژیم ماکرون که سیاست نظامیسازی و دسیسههای ژئوپلیتیکی را در منطقه قفقاز جنوبی دنبال میکند، مانعی بر سر راه عادیسازی ارمنستان و آذربایجان و تامین صلح پایدار در منطقه است.
رهبری کنونی فرانسه از روند عادی سازی و منطقه ای خارج شده و سیاست مخرب و مغرضانه خود در منطقه را دنبال می کند. تسلیح مجدد ارمنستان توسط فرانسه، عضو دائم شورای امنیت سازمان ملل و حمایت از سیاست بدخواهانه رهبری ارمنستان، هم بی مسئولیتی سیاسی است و هم راهی برای جنگی جدید.
فرانسه به عنوان یک امپراتوری استعماری، از لحاظ تاریخی سابقه ای منفور در ایجاد کانون های جنگ و درگیری در نقاط مختلف جهان داشته است. فرآیندهای در حال وقوع در کالدونیای جدید و دیگر مناطق استعماری، استثمار مردم بومی، غارت منابع طبیعی آنها، تغییر ترکیب جمعیتی آن سرزمین ها در نتیجه سیاست های نژادپرستانه و سرکوب اعتراضات با خون و خشونت با اسلحه نشانگر ماهیت واقعی رژیم ماکرون است.
فرانسه به جای حل چنین مشکلات ریشهای و پایان دادن به استعمار نو که بازماندهای از میراث ننگین استعماری است، تبلیغات کثیف و اطلاعات نادرست را علیه آذربایجان انجام میدهد.
ما اعلام میکنیم که مسئولیت تشدید اوضاع در منطقه قفقاز جنوبی و ایجاد یک کانون جدید جنگ بهطور کامل بر عهده رهبری ارمنستان است که سیاستهای دیکتاتوری ماکرون را دنبال میکند.
دیدگاه تان را بنویسید