حزبالله:قدرت مقاومت دشمن را مجبور به صحبت درباره آتشبس کرد
یک نماینده حزبالله با بیان اینکه انتخاب شیخ نعیم قاسم برای دبیرکلی این جنبش حامل پیامهایی است، گفت قبل از توقف تجاوزات اشغالگران، هیچ مذاکرهای درباره آتشبس در کار نیست و آمریکا و اسرائیل بعد از مشاهده قدرت حزبالله مجبور شدند از آتشبس حرف بزنند.
به گزارش گروه بینالملل خبرگزاری تسنیم، «علی المقداد» نماینده فراکسیون وفاداری به مقاومت در پارلمان لبنان، طی سخنانی درباره تحولات اخیر در جنگ با دشمن صهیونیستی و همچنین انتخاب دبیرکل جدید حزب الله، اعلام کرد: با انتخاب شیخ نعیم قاسم به عنوان دبیرکل حزب الله، این حزب به همه دنیا میگوید که توانمندیهای خود را احیا کرده است.
المقداد در گفتگو با المیادین اظهار داشت: انتخاب جناب شیخ نعیم قاسم به عنوان دبیرکل حزب الله، در زمان و موقعیت مناسب انجام شد و در آینده شاهد رویدادهای جدیدی خواهیم بود.
وی درباره اخبار منتشر شده در خصوص توافق آتش بس تاکید کرد: پیش از توقف تجاوزات وحشیانه رژیم صهیونیستی به لبنان، نمیتوان از هیچگونه توافق و مذاکره صحبت کرد. ما در حزب الله در مورد آتش بس با هیچ طرفی بحث نمیکنیم و این مسئولیت را به آقای نبیه بری، رئیس پارلمان سپردهایم.
این نماینده حزب الله تاکید کرد که اگر میدان و قدرت رزمندگان مجاهد ما نبود، صحبتهای اسرائیل و آمریکا را درباره آتش بس نمیشنیدیم.
علی فیاض، دیگر نماینده حزب الله در پارلمان لبنان هم به نوبه خود اعلام کرد: موضع ملی لبنانیها از جمله موضع دولت، بر مبنای چیزی است که مقاومت در میدان محقق میسازد.
وی افزود: مقاومت همچنان توان مقابله با تجاوزات دشمن صهیونیستی را دارد و اشغالگران را مجبور به عقب نشینی از مناطق لبنان کرد. رژیم صهیونیستی در تلاش است تا منطقه مرزی را تبدیل به منطقه سوخته کند، اما در سطح نظامی نتوانسته به هیچ هدفی برسد.
در حالی که رسانههای آمریکایی از چند روز گذشته درباره تمایل رژیم صهیونیستی برای آتش بس با لبنان صحبت میکنند، وبسایت آمریکایی آکسیوس اعلام کرد: توافقی برای پایان دادن به جنگ میان اسرائیل و حزب الله ظرف چند هفته ممکن است حاصل شود.
به گزارش آکسیوس، توافقی که آمریکا و اسرائیل درباره آن صحبت میکنند، شامل اعلام آتش بس و پس از آن یک دوره انتقالی 60 روزه مبتنی بر اجرای قطعنامه 1701 شورای امنیت است و بر اساس این ادعا، حزب الله باید سلاحهای سنگین خود را در طول دوره انتقالی به شمال رودخانه لیتانی و به دور از مرزهای اسرائیل (فلسطین اشغالی) منتقل کند.
بر این اساس، در دوره انتقالی ارتش لبنان باید حدود 8000 نظامی خود را در امتداد مرز با فلسطین اشغالی مستقر سازد و ارتش اسرائیل به تدریج نیروهای خود را در این بازه زمانی از مرزها خارج خواهد کرد.
منابع آگاه گزارش دادند که همه این صحبتها صرفاً در حد ادعاست و حزب الله تاکید کرده که هیچگونه مذاکرهای را زیر آتش نمیپذیرد و ابتدا باید تجاوزات دشمن متوقف شود.
دیدگاه تان را بنویسید