کد خبر: 734608
تاریخ انتشار :

ابعاد جدید جنایات اسرائیل در شمال غزه/ قصه تلخ مرگ زیر آوار

منابع محلی در شمال نوار غزه گزارش دادند که رژیم اشغالگر هرگونه آب و غذا و دارویی که در این منطقه وجود داشت را به آتش کشید و بسیاری از مردم هنگام انتقال مجروحان به بیمارستان‌ها قتل عام می‌شوند و پیکر صدها شهید در خیابان و زیر آوار مانده است.

ابعاد جدید جنایات اسرائیل در شمال غزه/ قصه تلخ مرگ زیر آوار
پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، بعد از گذشت 40 روز از حملات وحشیانه و محاصره ظالمانه رژیم صهیونیستی علیه شمال نوار غزه، همچنان تعداد زیادی از ساکنان این منطقه در شرایطی غیر انسانی مانده‌اند و از طریق بمباران، عدم دسترسی به مراقبت‌های پزشکی، گرسنگی و تشنگی محکوم به مرگ هستند؛ جایی که بیمارستان‌ها برای چهلمین روز متوالی محاصره شده و رژیم اشغالگر اجازه ورود هیچ کمکی را نمی‌دهد.

اشغالگران همه سوخت، دارو، آب و غذاها را آتش زدند

روزنامه الاخبار لبنان به نقل از منابع محلی گزارش داد که در تمام این 40 روز، ارتش صهیونیستی تنها به یک کاروان امدادرسانی از سازمان جهانی بهداشت اجازه دسترسی به بیمارستان کمال عدوان در بیت لاهیا را داد و چند ساعت بعد از اینکه مقادیری سوخت، گازوئیل و لوازم مصرفی پزشکی، تحویل این بیمارستان داده شد، ارتش اشغالگر به بیمارستان حمله کرد و همه سوخت و داروهایی که سازمان جهانی بهداشت تحویل داده بود را به آتش کشید.

همین اتفاق روز گذشته هم در شهر بیت حانون در شمال نوار غزه تکرار شد؛ جایی که رژیم صهیونیستی برای نمایش و تبلیغات رسانه‌ای، اجازه ورود دو کامیون آب و کنسرو را به این منطقه داد، سپس ساعاتی بعد به مراکز آوارگان حمله کرد و همه کمک‌هایی که وارد شده بود را سوزاند.

قصه تلخ مردمی که زیر آوار می‌میرند

در سایه این شرایط، مردم غزه در شمال این منطقه می‌گویند که هنوز پیکر صدها شهید در خیابان‌ها و زیر آوارها مانده است. «ابومحمد»، یکی از محاصره شدگان در بیت لاهیا در گفتگو با روزنامه الاخبار گفت: زمانی که بمباران اتفاق می‌افتد، ما صدای مردم را از زیر آوار می‌شنویم که درخواست کمک دارند و بعد از گذشت ساعت‌ها به دلیل شدت بمباران نمی‌توانیم به زیر آوار ماندگان کمک کنیم و ارتش اشغالگر هر کس را که حرکت کند، مورد حمله قرار می‌دهد. بعد از گذشت چند ساعت، دیگر صدایی نمی‌آید و افرادی که زیر آوار مانده‌اند، جان خود را از دست می‌دهند.

این جوان آواره و محاصره شده فلسطینی در شمال نوار غزه ادامه داد: این اتفاقی است که هر روز در اینجا رخ می‌دهد، اغلب جوانان برای نجات همسایه‌ها جان خودشان را به خطر می‌اندازند و مجروحان را روی یک چرخ دستی تا بیمارستان حمل می‌کنند ، اما در میانه راه مستقیماً مورد حمله دشمن قرار می‌گیرند؛ همانند اتفاقی که چند روز قبل در ورودی بیمارستان کمال عدوان رخ داد و 6 نفر از همسایگان ما لحظاتی قبل از ورود به بیمارستان به شهادت رسیدند.

منابع محلی اعلام کردند: مجروحانی هم که می‌توانند به بیمارستان برسند، وضعیت بهتری نسبت به مجروحانی که نتوانستند به بیمارستان منتقل شوند، ندارند؛ زیرا در سایه نبود امکانات لازم، از شدت خونریزی جان خود را از دست می‌دهند.‌

دکتر «حسام ابوصفیه» رئیس بیمارستان کمال عدوان در این زمینه گفت که این بیمارستان تنها یک پزشک و تعداد کمی پرستار دارد و موجودی دارو و تجهیزات پزشکی هم به صفر رسیده است.

دکتر ابوصفیه که پسرش را در حملات وحشیانه دشمن صهیونیستی از دست داد، می‌گوید: ما هر روز با تعداد زیادی مجروح در بیمارستان مواجهیم که امکاناتی برای درمان آنها نداریم. مردم ما از گرسنگی شدید در شمال غزه رنج می‌برند، کودکان دچار سوء تغذیه شدید هستند و کمبود داروهای مسکن و سایر داروهای ابتدایی به شدت احساس می‌شود. ما از جهانیان می‌خواهیم تا راهی برای اعزام هیئت‌های پزشکی و تجهیزات و دارو به شمال نوار غزه برای نجات جان مردم پیدا کنند.

اسماعیل الثوابته، مدیر کل دفتر اطلاع رسانی دولتی در نوار غزه در این زمینه گفت: تجاوزات رژیم صهیونیستی که به مدت نزدیک به 40 روز در شمال نوار غزه ادامه دارد، منجر به شهادت بیش از 2000 غیرنظامی شده که اغلب آنها زن، کودک و سالمند هستند.

این مقام دولتی در غزه اظهار داشت: ارتش رژیم اشغالگر نقشه‌هایی را توزیع می‌کند که مناطقی را به رنگ زرد نشان می‌دهد و مدعی می‌شود که آنها مناطق بشردوستانه و امن هستند و سپس همین مناطق را با بمب و موشک هدف قرار می‌دهد. این حملات منجر به قتل عام تعداد بی‌شماری غیرنظامی از جمله زنان، کودکان و سالمندان می‌شود.

مدیر دفتر اطلاع رسانی دولتی در نوار غزه گفت: اسرائیل به سیاست غیر انسانی خود در جلوگیری از ورود کمک‌های بشردوستانه به ویژه دارو و مواد غذایی به غزه ادامه می‌دهد. بسته شدن گذرگاه رفح برای حدود 190 روز که یک گذرگاه ضروری برای ورود کمک‌ها به غزه است، موجب کمبود شدید مواد اولیه و گسترش مرگ بر اثر گرسنگی به ویژه در شمال نوار غزه شد.

 

دیدگاه تان را بنویسید

 

نیازمندی ها

پیشنهاد ما

دیگر رسانه ها