پارتیشن چیست؟ انواع پارتیشن را بشناسید
پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :
مثلا فضاهای بزرگ را میتوان به چند قسمت مختلف تقسیم بندی کرد که هر کدام عملکرد متفاوت خود را داشته باشند . از پارتیشن بندی در انواع مکان های اداری, مسکونی و غیر مسکونی میتوان استفاده نمود و با تفکیک فضا چندین فضای کاربری طراحی و ایجاد کرد. پارتیشن ها به طور کلی به دو دسته ی ثابت و متحرک دسته بندی می شوند. پارتیشن ثابت بر روی زمین و به کمک پیچ و مهره نصب می شود ، اما پارتیشن متحرک یا شناور، قابلیت جا به جایی دارد و میتوان محل قرارگیری آن را طبق دکوراسیون مورد نظر تغییر داد. پارتیشن های ثابت و متحرک خود به دو صورت مختلف وجود دارند:
پارتیشن تک جداره، پارتیشن دو جداره .
- پارتیشن تک جداره : پارتیشن های تک جداره به صورت قاب یک تکه و ایستاده طور هستند. این نوع پارتیشن از فریم و جداره های ام دی اف و شیشه تشکیل شده است که ابعاد آن ها می تواند طبق سلیقه مشتریان در ارتفاع کوتاه ، نیمه بلند ، بلند و تا ارتفاع سقف متغیر باشد . ام دی افی که در این نوع از پارتیشن استفاده می شود بهتر است به صورت ۱۶ میلی متری باشد. این پارتیشن ها سبک وزن هستند و به راحتی جا به جا می شوند . پارتیشن تک جداره ظاهری ساده دارد اما نسبت به پارتیشن های دوجداره تنوع کمتری دارند. معمولا در این نوع پارتیشن استفاده از یراق آلاتی مانند پرده کرکره مرسوم نمی باشد اما با این حال ساخت فریم درب ها در این نوع پارتیشن به گونه ای است که تجهیزات قفل و یراق آلات را بتوان بر روی درب اجرا نمود. قیمت پارتیشن نسبت به پارتیشن های دو جداره ارزان تر است. شیشه هایی که برای این نوع پارتیشن استفاده می شود، شیشه هایی با ضخامت ۶ میلی متری و به صورت ساده، تمام سند بلاست و یا سند بلاست راه مات است. علاوه بر آن ، هم چنین امکان حک کردن لوگوی مشتریان به صورت سند بلاست در این نوع پارتیشن ها وجود دارد. پس به طور کلی می توان گفت از مزایای پارتیشن تک جداره ارزان و سبک بودن و خاصیت جابجایی راحت آن و از معایب آن عایق نبودن نسبت به صدا و حرارت می باشد
- پارتیشن دو جداره : کاربرد اصلی پارتيشن دوجدارهبراي جلوگيري از مزاحمت هاي شنيداري و ديداري است ، در واقع به نوعی پارتیشن های دو جداره وظیفه عایق صوتی را بر بهتر عهده دارند . با توجه به ویژگی های منحصر به فرد این نوع پارتیشن از جمله ایستایی، زیبایی و عایق صوتی و آکوستیک بودن ، عمدتا در پارتیشن دوجداره استفاده از شيشه هاي دوجداره مات به جاي پنل يو پي وي سي توصيه مي شود. از آن گذشته پارتیشن های دو جداره برای نگه داشتن آن ها نیازی به استفاده از ستون نیست زیرا این نوع پارتیشن به اندازه کافی مقاوم بوده و استحکام آن ها باعث می شود بدون ستون هم روی زمین قرار گیرند. ضخامت این نوع پارتیشن حدودا ۱۲ سانتی متر می باشد. پارتیشن دوجداره به شکل های کوتاه ، نیمه بلند ، بلند و هم چنین تا ارتفاع سقف وجود دارند. ارتفاع پارتیشن ها به جریان گردشی هوا و عایق شدن از لحاظ صدا وابسته است . در پارتیشن دوجداره از جداره های شیشه نیز به صورت دوجداره استفاده می گردد که ارتفاع آن بسته به سلیقه ی مشتری و هم چنین نور محل مورد نظر تغییر می کند. در پارتیشن دو جداره امکان استفاده از از پرده کرکره با مکانیزم سایه روشن (ولومی) نیز ، به طوری که امکان عبور نور در مواقع دلخواه را فراهم کند، وجود دارد.
از جمله مزایای پارتیشن های دو جداره عبور کابل های شبکه و سیستم در قسمت های مختلف آن است. تقریبا می توان گفت پارتیشن های دو جداره دو برابر مدل های تک جداره هزینه در بر خواهند داشت اما آنچه باعث جلب توجه بیشتر پارتیشن های دو جداره شده است تنوع بیشتر در محصولات و زیبایی در مدل هایی ست که تا سقف امتداد دارند.
وب سایت ساختمون مرجع معرفی کالاهای و خدمات ساختمانی از قبیل درب ضد سرقت، دوربین مدار بسته، کاغذ دیواری و پنجره دو جداره ، پنجره Upvc، درب اتوماتیک، درب ضد سرقت است.
دیدگاه تان را بنویسید