کشف نشانههای زندگی در سیاره ناهید
پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :
بنابر گزارش اسپوتنیک، به گفته منابع آگاه، دانشمندان دانشگاه کاردیف (انگلستان) و انستیتوی فناوری ماساچوست (ایالات متحده آمریکا) گاز فسفین را در جو سیاره ناهید (ونوس) کشف کرده اند که ممکن است منشا بیولوژیکی داشته باشد.
وی گفت: "این کشف با استفاده از تلسکوپ جیمز کلارک ماکسول در هاوایی و آرایه آنتن موج بزرگ میلی متر Atacama در شیلی انجام شد. غلظت ذرات فسفین 20 در میلیارد بود. این کشف با استفاده از تلسکوپ جیمز کلارک ماکسول در هاوایی و در شیلی انجام شد. غلظت ذرات فسفین 20 در میلیارد بوده است."
فسفین یک گاز بی رنگ و بسیار سمی است. در زمین توسط میکروارگانیسم های بی هوازی تولید می شود که نیازی به اکسیژن ندارند. در سال 2019، جستجوی فسفین در جو سیارات فراخورشیدی به عنوان نشانگر حیات احتمالی در آنها پیشنهاد شد.
در همان زمان، منبع یادآوری کرد که تشخیص فسفین به معنای خودکار تشخیص حیات در ناهید نیست، زیرا گاز می تواند در نتیجه فرآیندهای طبیعی ناشناخته برای دانشمندان تشکیل شود. وی گفت: " دانشمندان فرضیه های مختلفی را آزمایش کرده اند، اما نتوانسته اند راه هایی برای منشا غیر بیولوژیکی گاز پیدا کنند."
وی افزود که اطلاعات مربوط به این کشف امروز توسط دانشمندان طی یک کنفرانس مطبوعاتی آنلاین منتشر و به عنوان یک مقاله علمی در مجله Nature منتشر می شود.
این اولین فرض در مورد وجود زندگی در ناهید نیست. در ژانویه 2012، در مجله علمی Astronomical Bulletin، محقق ارشد پژوهشگاه فضایی آکادمی علوم روسیه، لئونید کسانفومالیتی، مقاله ای در مورد تجزیه و تحلیل تصاویر از ایستگاه Venera-13 شوروی منتشر کرد. وی در این پانوراما ها چندین شی را کشف کرد که آنها را موجوداتی زنده مانند حشرات را در نظر می گرفت. همکاران وی در مورد ادعاهای این ستاره شناس تردید داشتند. به طور خاص، ستاره شناسان آمریکایی عقرب ها و سایر موجودات موجود در تصاویر کاوشگر شوروی را به عنوان مصنوعات تصور کردند. این دانشمند در سال 2019 درگذشت.
دیدگاه تان را بنویسید