هیچ نهادی نباید دانشجویان را برای مطالبه گری مواخذه کند
استاندار کهگیلویه و بویراحمد در دیدار با تشکل های دانشجویی با بیان اینکه امروز باید صدای دانشجویان شنیده شود تاکید کرد: هیچ نهاد نظارتی حق ندارد دانشجویان را به دلیل مطالبه گری از مسئولان مواخذه کند.
علی احمدزاده روز سه شنبه بمناسبت ۱۶آذر روز دانشجو در دیدار با دانشجویان دانشگاه یاسوج گفت: باید دانشجویان در فضای آزاد حرفهای خود را بزنند و من نیز صادقانه حرفهای آنها را پاسخ خواهم داد اما نباید اهانتی به هیچ شخصی شود.
وی با تبریک ۱۶ آذر و روز دانشجو به دانشجویان گفت: مایه خوشحالی است که پس از چندین سال در محیط دانشگاهی هستیم و اصل جلسه شنیدن حرف دانشجویان است.
استاندارکهگیلویه و بویراحمد ادامه داد: دانشجویان در تمامی مسائل پیشرو بوده و طلایه دار مبارزه با استکبار جهانی هستند.
وی با اشاره به تاریخچه ای از نهضت دانشجویی در کشور و حوادث ۱۶ آذر سال ۳۲ گفت: دانشجویان اولین گروه آگاه و استکبارستیز بودند که با آگاهی و مطالبه گری در مقابل استبداد ایستادند.
احمدزاده گفت: این روز نشان دهنده باورمندی و اعتقاد دانشجویان به مطالبهگری است و باید همیشه این روز را گرامی بداریم.
استاندار تاکیدکرد: دانشجویان در همه موضوعات با بصیرت و آگاهی و استکبار ستیزی در دفاع از آرمان ها در صحنه هستند و ما نیز مایلیم که همواره در میان این قشر بصیر باشیم.
در ادامه نشست نمایندگان تشکل های دانشجویی به بیان دغدغه ها و مطالبات خود پرداختند و استاندار نیز به آنها پاسخ داد.
تک صدایی در دانشگاه مفهومی ندارد
استاندار کهگیلویه و بویراحمد در پاسخ به دانشجویی که از تک صدایی در دانشگاه انتقاد کرده بود، گفت: تک صدایی در دانشگاه مفهومی ندارد و چنین سیاستی در کشور و استان وجود ندارد.
احمدزاده افزود : در دانشگاه ها دانشجویان نظر خود را اعلام می کنند و بر اساس علایق و افکار در تشکل های دانشجویی مورد نظر خود فعالیت می کنند که این نشان دهنده چند صدایی در دانشگاه ها است.
وی همچنین در خصوص اقدامات دولت هم گفت:در حوزه های مختلف برای خدمت به مردم پای کار هستم اما حضور در مناطق گوناگون و بررسی مشکلات زمان بر است .
خیلی از مدیران همسو نیستند اما انقلابی اند
وی در خصوص مطالبه یکی از دانشجویان مبنی بر کنار گذاشتن مدیران بی انگیزه و خسته گفت: خیلی از مدیران بچه های استان و انقلابی هستند و شاید همسو با دولت نیستند اما انتظار مردم این است که مدیران همسو و جهادی سر کار بیایند.
وی ادامه داد: کمتر از سه ماه در استان مشغول به فعالیت هستم و تاکنون سه معاون خود را منصوب کرده ام که معاون اقتصادی استاد دانشگاه است و معاون سیاسی نیز از بچه های همین استان است .
وی درباره موانع خود برای انتخاب مدیران گفت: اولویت انتخاب برای معاونین مقاطع دکتری و فوق لیسانس است و از لیسانس نمی توانم استفاده کنم امابرخی مواقع فردی دکتری دارد اما توان اجرایی ندارد و به دنبال افراد کارآمد هستم.
احمد زاده ادامه داد: اغلب نیروهایی که قرار است به عنوان مدیر انتخاب شوند پس از معرفی به وزارت کشور باید مراحلی را طی کنند و به دلیل تعدد مدیران معرفی شده به وزارت کشور و بررسی آنها روند طولانی شده است.
انتخاب همه مدیران دست استاندار نیست
احمدزاده در خصوص بومی گزینی مدیران هم گفت: تنها مدیر سازمان برنامه و بودجه استان را غیربومی انتخاب کرده ایم تا فارغ از هر نگاهی مناطق مختلف استان را در بحث توزیع اعتبارات مد نظر قرار دهد.
استاندار ادامه داد: معاون عمرانی را یک جوان با مدرک دکتری عمران و شهرسازی انتخاب کرده ام که امیدوارم مورد تایید وزارت قرار گیرد و بتوانیم از توان وی استفاده کنیم.
استاندار با اشاره به مطالبه دانشجویان مبنی بر ارتباط دانشگاه با صنعت هم تاکید کرد: ارتباط دانشگاه و صنعت باید در استان برقرار شود و من این موضوع را به جد پیگیری می کنم.
وی با اشاره به وضعیت کرونایی استان و نحوه برگزاری کلاس های دانشگاه گفت: روند شیوع کرونا در استان نزولی است و به دلیل رعایت دستورالعمل های بهداشتی و تزریق واکسن این مهم حاصل شد و این روند باید ادامه داشته باشد.
احمد زاده یاداوری کرد: برگزاری کلاس ها و آموزش حضوری در دانشگاه ها بر اساس بخشنامه ها و سیاست های بالادستی صورت می گیرد اما تلاش می کنیم در سطح استان شیوه نامه های بهداشتی در خوابگاه ها و دانشگاه ها به بهترین نحو اعمال شود.
وی در خصوص راه حل کمک به دانشگاه برای مطرح شدن در سطح ملی و بین المللی گفت: برای اینکه دانشگاه یاسوج در کشور مطرح شود باید کنفرانس های علمی با حضور مسّوولان کشور برگزار شود و از چنین برنامه هایی حمایت مالی خواهم کرد.
نباید پیرامون جمعه بازار احساسی برخورد کنیم
استاندار در خصوص جمعه بازار یاسوج و مطالبه دانشجویی که معتقد بود نباید جمعه بازار جمع آوری شود گفت: نباید احساسی برخورد کنیم بلکه باید منطقی برخورد کرد و وضعیت شهر و کاسبان جمعه بازار هم مدنظر قرار گیرد.
احمد زاده گفت: اگر آتش سوزی در این بازار اتفاق بیافتد فاجعه ای رخ می دهد و باید یک تصمیم گیری مناسب گرفت و آنها در مکان جدیدی که احداث شده مستقر شوند.
استاندار تاکید کرد : شرایط این مکان بحرانی است و بخش زیادی از جنجال هایی که صورت می گیرد واقعی نیست .
اظهار نظر درباره سد تنگ سرخ باید فنی باشد
استاندار در خصوص پرسش یکی از دانشجویان مبنی بر عدم حضور مسئولان برای صحبت پیرامون سد تنگ سرخ گفت: این سدباید به لحاظ فنی و مهندسی بررسی شود ۷۶ درصد آبریز آن استان فارس و ۱۴ درصد آبریز آن در استان کهگیلویه و بویراحمد است .
وی ادامه داد: ۵۶ میلیون متر مکعب آب ان برای شهر شیراز است و ۷۰ و اندی نیز برای استان کهگیلویه و بویراحمد است و هر چقدر نیز آب اضافه شد به یاسوج می رسد.
وی گفت: بودجه شبکه آبرسانی به شهر یاسوج از محل این سد را امسال اختصاص می دهیم.
تعطیلی سد تنگ سرخ به ضرر یاسوج است
احمد زاده تاکید کرد: اگر سد تنگ سرخ تعطیل شود برخی از مکانی بالاتر آن را می سازند و باز هم ما ضرر می کنیم.
وی یادآوری کرد: هر سدی ساخته شود برخی مسایل زیست محیطی را با خود به همراه دارد و بخش زیادی از باغات و زمین ها و غیره زیر آب می رود .
وی تصریح کرد: تمامی مسایل مربوط در حوزه سد تنگ سرخ به لحاظ فنی مهندسی، زیست محیطی و غیره توسط وزارت نیرو انجام شده است .
احمد زاده گفت: ۶۰ درصد آب یاسوج هدر می رود و چاه های آهکی دیگر پاسخگوی نیاز این شهر نیست و در آینده برای تامین آب شرب شهر یاسوج و حاشیه شهر دچار مشکل خواهیم شد و باید سد تنگ سرخ احداث شود.
وی در خصوص دیگر سد استان هم گفت: اخباری که از سد چمشیر گچساران و نمکی بودن آن منتشر می شود واقعی نیست.
وی در خصوص شروع شفاف سازی از استاندار و معاونانش گفت: فیش حقوقی خود و معاونین را در رسانه منتشر می کنیم.
دیدگاه تان را بنویسید