مرگ گاهی ریحان میچیند
پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :
پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :
جهانگیر کوثری بازیکن سابق استقلال و روزنامه نگار و تهیه کننده برنامه های ورزشی و سینمایی در سوگ بهترین بک راست تاریخ فوتبال ایران یادداشتی به رشته تحریر در آورده است.
به گزارش نامه نیوز، متن یادداشت کوثری را در ادامه می خوانید:
«سوگ اندوهگذاری است، زمانی که یک قهرمان میرود. زود بود، خیلی زود، قبل از آنکه فکر کنی. مگر شیرزادگان، بهزادی، ایرانپاک و سلیمانی چگونه رفتند؟ به همین سادگی ابراهیم آشتیانی هم رفت!
هنوز صدایش در گوشم است که آرام از فوتبال امروزی میگفت و اما فوتبال دهه پنجاه را دوست داشت. اگر میگفتی بهترین دفاع راست کلاسیک فوتبال ایران است، لبخند شوقبرانگیزی میزد و احساس غرور میکرد اما خجالت هم میکشید. او برای اولین بار حرکت یک مدافع کناری را نهادینه کرد و روی زمینه سفید اخلاق به پاکی لباس سفید شاهین، فرهنگ عمومی را در کنار فوتبال رعایت کرد. در پست خود یک عصیانزده بود، سکون و ماندن در کنار جاسمیان، کاشانی، مسیحنیا و ذوالفقارنسب را دوست نداشت. مثل موجهای دامنهدار حرکت میکرد و در این مسیر علی پروین او را تکمیل میکرد. زوجی شده بودند غیر قابل تفکیک چون مکملهای حیات و زندگی و چون یارانی که به شانه دیگری تکیه میکرد و حالا یک مرگ خودخواسته یا ناخواسته. او زندگی را دوست داشت، خیلی زود بود، خیلی!
چه کنیم که مرگ گاه ریحان میچیند و برگها باید در پاییز فرود آیند و نقاشیهای زرد و نارنجی را تزئین کنند. ابراهیم آشتیانی هم زود رفت، هنوز پاییزهای دیگری هم در راه بود، هنوز زندگی مفهوم دوست داشتن خود را از دست نداده است.
ابراهیم آشتیانی رفت در پشت حوصله نورها دراز بکشد و هیچ فکر نکرد که ما هنوز در پریشانی مرگ همایون چه اندازه تنها ماندهایم!
واقعاً دیگر چه کسانی از آن مکتب و قهرمانی برای ما باقی ماندهاند؟ این گورهای ساکت در درونشان شعلههای قهرمانانی زنده است که فضای ورزشگاهها را تسخیر میکردند و مردم به آنها عشق داشتند از راه روشنایی. واقعاً این بیماریهای مرموز چیست و از جان قهرمانان ما چه میخواهد؟! آفتاب زرد بیجان پاییز هیچ کمکی به دلشورههای ما نکرد و ابراهیم ما را به زمین نشاند و او نیز به خواب رفت تا همراه شود با کاروان شاهینیهای سپیدپوش، با دهداری، گنجاپور، برومند، شیرزادگان، بهزادی، ایرانپاک، سلیمانی و... و باز این قصه ادامه دارد و پروازهای پهناور زود بر خاک فرومیآیند.»
دیدگاه تان را بنویسید