کد خبر: 621028
تاریخ انتشار :

برای جلوگیری از قطعی یارانه خود کلیک کنید + جزییات

ثبت اطلاعات محل سکونت در سامانه املاک و اسکان تا پایان مهر ماه سال جاری تمدید شده است؛ اما همچنان جرایم پیشین برای ثبت اشتباه اطلاعات به قوت خود باقی است.

برای جلوگیری از قطعی یارانه خود کلیک کنید + جزییات
پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :

یارانه کمک معیشتی هرماهه به حساب سرپرستان خانوار واریز میشود.یارانه به ازای تعداد اعضای خانواده واریز میشود.همچنین افرادی که از دریافت یارانه جامانده اند میتوانند برای دریافت آن ثبت نام کنند.واریز انواع یارانه از جمله یارانه معیشتی و نقدی بر عهده وزارت کار و رفاه اجتماعی میباشد. در ادامه مطلبی درباره دریافت یارانه در بهار 1400 میخوانیم.

مهمترین خبر یارانه ای بهار ۱۴۰۰ برای مردم 

بر اساس این مصوبه، فرصت جدیدی برای جاماندگان دریافت‌کننده تمامی یارانه‌های نقدی و معیشتی و همچنین افرادی که تا قبل از اینریال از دریافت یارانه نقدی، معیشتی و… انصراف داده بودند، فراهم شده است.

در ماده ۴ مصوبه آمده است: وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی با همکاری وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، موظف است ظرف یک ماه از تاریخ ابلاغ این آیین‌نامه، دسترسی کامل و برخط پایگاه اطلاعات رفاه ایرانیان را از طریق مرکز ملی تبادل اطلاعات برای اجرای تکالیف قانونی مربوطه در اختیار سازمان قرار دهد.

 دولت بعدی در حوزه مسکن مسیر ناهمواری دارد

تمام دستگاه‌های اجرایی نظیر سازمان ثبت اسناد و املاک کشور، سازمان ثبت احوال کشور، سازمان امور مالیاتی کشور، سازمان بیمه‌گر اعم از تجاری و تأمین اجتماعی، نیروی انتظامی جهموری اسلای ایران، بانک‌ها، وزارت صنعت، معدن و تجارت،سازمان‌ها و صندوق‌های بازنشستگی کشوری- لشکری و سایر صندوق‌های بازنشستگی، موظف به همکاری لازم با وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در به روزرسانی و تکمیل پایگاه مذکور هستند.

در ماده ۵ نیز آماده است، ثبت‌نام کلیه افراد متقاضی دریافت یارانه نقدی، یارانه حمایت معیشتی خانوار و سایر یارانه‌ها از جمله افراد جدید، افرادی که تاکنون ثبت‌نام ننموده‌اند و افرادی که منصرف شده‌اند، بر عهده وزارت تعاون،کار و رفاه اجتماعی است.

در این راستا سازمان موظف است ظرف ۱۰ روز از تاریخ ابلاغ این آیین‌نامه، یک نسخه کامل از اطلاعات سامانه رفاهی (سامانه هویتی و بانکی مشمولین یارانه نقدی) را در اختیار وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی قرار دهد و نیز ظرف یک ماه دسترسی برخط به کلیه اطلاعات وارد شده به سازمان را به طور مستقیم با مبدا اطلاعات برقرار نماید.

پرداخت یارانه نقدی به افراد واجد شرایط پس از انجام آزمون توسط وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی و متناسب با تحقق دریافتی‌های (منابع) جدول تبصره (۱۴) و پس از اخذ مجوز ستاد ملی مبارزه با کرونا صورت می‌گیرد.

تا مهر ثبت نام نکنید، یارانه تان قطع می‌شود! 

ثبت اطلاعات محل سکونت در سامانه املاک و اسکان تا پایان مهر ماه سال جاری تمدید شده است؛ اما همچنان جرایم پیشین برای ثبت اشتباه اطلاعات به قوت خود باقی است.

روزهای ابتدایی سال جاری بود که قانون دریافت مالیات از خانه‌ های خالی رنگ‌وبوی جدی‌تری به خود گرفت. براین اساس مقرر شده بود تا افراد در دو مرحله از 19فروردین تا 19خرداد اطلاعات محل سکونت خود را در سامانه املاک و اسکان ثبت کنند. مرحله اول این طرح 20روز به طول انجامید و بر اساس آن افراد براساس کدملی اطلاعات خود را در این سامانه ثبت می‌کردند؛ پس از 20روز، ثبت این اطلاعات بدون محدودیت کد ملی آغاز شد.

تمدید مهلت ثبت‌ نام تا پایان مهرماه

هرچند مقرر شده بود تا افراد اطلاعات محل سکونت خود را تا 19خرداد در این سامانه ثبت کنند، اما حال زمان ثبت‌نام تمدید شده و تا پایان مهر ماه ادامه دارد؛ یعنی افرادی که هنوز به دلایل مختلف موفق به ثبت اطلاعات املاک خود در سامانه املاک و اسکان نشدند، می‌توانند با مراجعه به سایت https://amlak.mrud.ir اقدام به ثبت‌نام نمایند.

چرا باید اطلاعات را در این سامانه ثبت کرد؟

شناسایی خانه‌های خالی و نیز دریافت مالیات از آن یکی از مهم‌ترین دلایلی است که افراد باید اطلاعات محل سکونت خود را در این سامانه ثبت کنند؛ اما در همان زمان اعلام شد که عدم ثبت اطلاعات و یا ثبت اشتباه آنان، قطع حقوق شهروندی را به دنبال دارد؛ از جمله این حقوق شهروندی می‌توان به یارانه، خدمات بانکی و... اشاره داشت.

این یارانه ها در خرداد واریز میشوند + جزییات

البته این تصمیم اعتراض افراد زیادی را به دنبال داشت؛ چرا که افراد معتقد بودند در این صورت اگر در سامانه ثبت‌نام کنند، صاحب‌خانه آن‌ها را از خانه بلند خواهد کرد و اگر ثبت‌نام نکنند، از حقوق شهروندی و خدمات بانکی محروم می‌شوند. بسیاری نیز می‌گفتند خانه‌ای ندارند و با کل خانواده تنها در یک اتاق از خانه‌ای دیگر زندگی می‌کنند؛ پس تکلیف چیست؟ عشایر و... نیز از جمله افرادی بودند که با انتشار خبر پیشین اقتصادآنلاین در این خصوص، به این تصمیم معترض شدند و گفتند وقتی خانه‌ای نیست، چه چیزی را ثبت کنیم؟ اما همچنان هیچ مسئولی به طور شفاف به سوالات این افراد پاسخ نداده است.

آیا چنین سازوکاری شدنی است؟

پس از انتشار این خبر، انتقادات بسیاری بر سازوکار آن مطرح شد؛ مهم‌ترین ایراد نیز به خود سامانه وارد بود؛ چرا که اساس سامانه املاک و اسکان خوداظهاری بود؛ خوداظهاری‎ای که هیچ مبنایی برای راستی‌آزمایی آن وجود نداشت. در این سامانه حتی پایه‌ای ترین اطلاعات افراد ثبت نشده بود و افراد خود باید اطلاعات را یک به یک ثبت می‌کردند. در چنین سازوکاری حتی اگر فردی به غلط اطلاعات را ثبت کند و اشتباه بودن آن محرز شود نیز شاهد چرخه معیوبی خواهیم بود که طراحی درست سامانه چنین مشکلاتی به همراه نداشت.

حال باید دید در این مهلت تمدیدشده، راهکاری برای حل این مشکلات اندیشیده می‌شود و یا خیر.

دیدگاه تان را بنویسید

 

نیازمندی ها

پیشنهاد ما

دیگر رسانه ها