کد خبر: 637567
تاریخ انتشار :

تولید واکسن خوراکی کووید-۱۹ در کشور

ایسنا/ در جلسه کمیته تجاری سازی طرح‌های نوآورانه انجمن شرکت‌های دانش بنیان ۴ طرح فناورانه حوزه سلامت برای جذب سرمایه عرضه شد.

تولید واکسن خوراکی کووید-۱۹ در کشور
پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :

در شانزدهمین جلسه کمیته تجاری سازی طرح‌های فناورانه و نوآورانه انجمن شرکت‌های دانش بنیان حوزه سلامت تهران ۴ طرح در حضور سرمایه گذاران معرفی شد. جزئیات این طرح های فناورانه و نوآورانه به این شرح است:

سامانه جامع پایش و مدیریت هوشمند سلامت

دکتر محمدرضا کلاهدوز اصفهانی، مدیر عامل این شرکت دانش بنیان با بیان اینکه این شرکت با همکاری جمعی از دانش آموختگان دانشکده مهندسی برق وکامپیوتر دانشگاه تهران تاسیس شده است، چشم انداز آن را ارائه راهکارهای پایش و مدیریت هوشمند سلامت مردم و فراهم کردن زمینه کاهش ابتلای جامعه به بیماری‌های غیرواگیر مانند دیابت، فشارخون بالا و چاقی دانست.

وی با بیان اینکه فعالیت این شرکت از سال ۹۸ آغاز شده است، اظهار کرد: راهکارهای توسعه یافته توسط این شرکت شامل مجموعه‌ای یکپارچه از نرم افزار تلفن همراه، درگاه مدیریتی مبتنی بر وب مخصوص پزشکان و مراقبین سلامت و تجهیزات پزشکی با قابلیت اتصال خودکار به نرم افزار تلفن همراه است.

اصفهانی با بیان اینکه با سامانه ایجاد شده امکان تهیه پرونده الکترونیک سلامت برای همه کاربران فراهم شده است، ادامه داد: این سامانه ضمن نمایش پرونده در درگاه مدیریتی پزشک، بستر تحلیل داده‌های سلامت را با توجه به شرایط کاربر فراهم می‌کند.

به گفته وی در این راهکار، می‌توان متغیرهای سلامت افراد را با استفاده از فناوری اینترنت اشیا و اتصال خودکار به نرم افزار از طریق بلوتوث و یا به صورت دستی وارد نرم افزار قابل نصب روی گوشی‌های هوشمند کرد و ضمن ثبت داده‌ها و روند آنها، با استفاده از هوش مصنوعی، آنها را پردازش و بازخوردی متناسب با شرایط کاربر را ارائه کرد.

مجری طرح با اشاره به کاربردی شدن این سامانه یادآور شد: با همکاری مشترک با دانشگاه علوم پزشکی تهران از این سامانه برای ارائه خدمات مراقبت روزانه از راه دور به بیماران مبتلا به کووید- ۱۹استفاده شد، ضمن آنکه برای ارائه خدمات از راه دور به بیماران مبتلا به دیابت همکاری مشترکی با دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی داشتیم.

به گفته وی طرح مشترک مراقبت از راه دور مادران مبتلا به دیابت بارداری، ارائه خدمات پایش مستمر و مراقبت از راه دور سلامتی کارکنان، ارائه راهکار مدیریت هوشمند سلامت برای کارکنان و بازنشستگان مبتلا به بیماری های فشارخون مزمن و دیابت از دیگر پروژه‌های اجرا شده با این سامانه است.

واکسن خوراکی پیشگیری و درمان ۱۹-covid

دکتر امیر عباس اسماعیل زاده، مجری طرح با بیان اینکه در این پروژه اقدام به طراحی و ساخت واکسن خوراکی پیشگیری و درمان کرونا شده است، گفت: این محصول به واسطه نوع پلتفرم و نحوه اثر گذاری، بدون رقیب است.

وی با بیان اینکه واکسن های برکت، فخرا ، پاستوکوک و اسپایکوژن از نوع تزریقی رقیق این محصول به شمار می رود، ادامه داد: رقبای خارجی ما شرکت آمریکایی و استرالیایی در مرحله بالینی این نوع واکسن هستند. قرص خوراکی فایزر و مرک که البته این قرص ها به صورت مولکول های مهاری در روند تاثیر ویروس هستند که فقط در امر درمان کاربرد دارند، این در حالی است که محصول ما هم در روند درمان و هم در روند پیشگیری تاثیر دارد.

به گفته وی برای توسعه این محصول نیاز به ۸۵ میلیارد ریال سرمایه گذاری است.

 

دیدگاه تان را بنویسید

 

نیازمندی ها

پیشنهاد ما

دیگر رسانه ها