کد خبر: 646003
تاریخ انتشار :

نگاه تحلیلگر/گفتگوی نامه‌نیوز با علی صوفی

طرح صیانت مردم را به خاک سیاه می‌نشاند

فعال سیاسی اصلاح طلب گفت: طرح صیانت از کاربران فضای مجازی مردم را به خاک سیاه می نشاند و آنها را به عکس العمل‌های تند خیابانی وادار می کند.

طرح صیانت مردم را به خاک سیاه می‌نشاند
پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :

گروه سیاست نامه نیوز: طرح صیانت از کاربران فضای مجازی از جمله موضوعات چالش برانگیزی است که نه تنها مردم بلکه مرکز پژوهش های مجلس و وزیر ارتباطات دولت سیدابراهیم رئیسی نیز منتقد آن هستند اما طراحان آن به محوریت جبهه پایداری اصرار شائبه برانگیزی دارند که هر طور شده با وجود مخالفت ها و انتقادهای فراوان، طرح را در کمیسیون ویژه تصویب کنند.

علی صوفی در گفتگو با نامه نیوز درباره چرایی اصرار جبهه پایداری به تصویب طرح صیانت از کاربران فضای مجازی گفت: بررسی اخبار و واکنش ها به تصویب کلیات این طرح در کمیسیون ویژه مجلس نشان می دهد که حتی اصولگرایان نیز درباره آن سئوالات، نقدها و ابهامات فراوان دارند و از طراحان طرح می خواهند ضمن مدنظر قرار دادن قضاوت افکارعمومی، نظر و دیدگاه کارشناسان را درنظر بگیرند.

وی افزود: وقتی حتی نظر نمایندگان موافق طرح صیانت از کاربران فضای مجازی مطالعه می شود مشخص نیست که آنها به کدام طرح رأی دادند چون این طرح چندین مرتبه اصلاح شد و در نهایت مشخص نشد که کدام نسخه طرح در کمیسیون ویژه رأی آورد، ضمن این این سئوال مطرح است چرا در فصل بررسی بودجه سال آینده در مجلس، کمیسیون ویژه برای تصویب این طرح تعجیل کرد.

این فعال سیاسی اظهار کرد: خوارج در زمان امام علی (ع) خشک مغز، خودرأی و خودشیفته بودند. آنها یک نوع دینی را می شناختند که با دین رحمانی پیامبر اکرم (ص) فرسنگ ها فاصله دارد، کار به جایی رسید که حضرت علی (ع) مجبور شد بر روی آنها شمشیر بکشد و آنها نیز امیرالمومنین (ع) را به شهادت رساندند.

وی ادامه داد: این نوع تفکر خوارجی متأسفانه در طول تاریخ بوده و هست. متأسفانه در انتخابات مجلس یازدهم سازوکار طوری رقم خورد که برخی از آنها توانستند به مجلس راه پیدا کنند و سرنوشت مردم امروز در دست آنها قرار دارد. آنها روی موضوعی دست گذاشته اند که مردم به طور روزمره با آن در ارتباط هستند و از آن استفاده می کنند.

این فعال سیاسی یادآور شد: مردم آزاد هستند و اختیار دارند که با اطلاعات گوناگون در تماس باشند. ضمن آنکه امروز به لحاظ اقتصادی و نیز مردم درگیر هستند. امروز جامعه به شدت برای تأمین نیازهای زندگی خود به فضای مجازی و اینترنت پرسرعت وابسته شده و دنیا هم دارد به این سمت می رود اما ما همین اینترنت محدودی را هم که داریم می خواهیم از جامعه بگیریم.

وی ادامه داد: طرح صیانت از کاربران فضای مجازی مردم را به خاک سیاه می نشاند و آنها را به عکس العمل‌های تند خیابانی وادار می کند. مشخص نیست که چرا اجازه داده می شود افرادی به نام انقلابی گری در مجلس بخواهند تصمیمات وحشتناکی برای مردم بگیرند.

دیدگاه تان را بنویسید

 

نیازمندی ها

پیشنهاد ما

دیگر رسانه ها