مسکن ملی | ثبت نام مسکن ملی
خبر مهم برای متقاضیان مسکن ملی | ویرایش اطلاعات مسکن ملی
مدیر کل راه و شهرسازی استان تهران گفت: مهلت ویرایش اطلاعات متقاضیان نهضت ملی مسکن تا ۳۱ اردیبهشت است که این مهلت دیگر برای متقاضیان تمدید نخواهد شد.
در طرح مسکن ملی، دیگر ساختمانهای بلند مرتبه ساخته نمیشود بلکه تعداد طبقات در این طرح نهایتا ۷ طبقه است.شرایط طرح مسکن ملی به این صورت است که فرد متقاضی این طرح باید دارای شرایط مکانی و مادی خاصی باشد. متقاضیان طرح مسکن ملی نباید از سال ۱۳۸۴ واحد مسکونی داشته باشند.ثبت نام مسکن ملی برای افرادی مجاز است که از ابتدای انقلاب تاکنون از تسهیلات و امکانات دولتی در بخش زمین و مسکن استفاده نکرده باشند.در ادامه به آخرین خبر از مسکن ملی می پردازیم.
خلیل محبت خواه گفت: ۳۱ اردیبهشت زمان پایان مهلت ویرایش ثبت نام در سامانه نهضت ملی مسکن است و این مهلت ویرایش برای متقاضیان تهرانی تمدید نخواهد شد.
به گفته مدیرکل راه و شهرسازی استان تهران در یک هفته باقی مانده متقاضیان تهرانی که اقدام به انتخاب نادرست شهرهای خود به ویژه در اطراف تهران از جمله بومهن، رودهن و دماوند کردهاند باید گزینه انصراف را انتخاب و شهرهای جدید تهران از جمله هشتگرد، پرند و ایوانکی را انتخاب کنند.
شهروندان تهرانی میتوانند در صورت نبود امکان ویرایش و یا هرگونه مشکل در این خصوص به معاونت مسکن و ساختمان اداره کل راه و شهرسازی استان تهران و یا میز خدمت این اداره مراجعه کنند.
حدود ۷۰۰ هزار نفر متقاضی نهضت ملی مسکن در استان تهران ثبت نام کردند که از این تعداد حدود ۱۵۰ هزار تهرانی شهر مورد نظر خود را نادرست انتخاب کردهاند.
محمود شایان مدیرعامل بانک مسکن، تازهترین وضعیت افتتاح حساب و واریز وجوه متقاضیان طرح نهضت ملی مسکن و پرداخت تسهیلات به سازندگان را اعلام کرد.
مدیرعامل بانک مسکن گفت: تاکنون ۴۰۷ هزار و ۴۴۸ نفر در بانک مسکن برای طرح نهضت ملی مسکن حساب افتتاح کردند که از این میزان ۲۳۵ هزار و ۴۰۱ نفر آورده خود را به حساب طرح نهضت ملی مسکن واریز کردهاند.
شایان ادامه داد: جمع آورده متقاضیان طرح نهضت ملی مسکن ۱۴ هزار و ۸۲۳ میلیارد تومان است که از جمع آورده متقاضیان تاکنون ۸ هزار و ۲۵۴میلیاردتومان به حساب سازندگان واریز شده و ۶ هزار و ۵۶۹ میلیاردتومان نیز نزد بانک است تا بنا به درخواست دستگاههای متولی به سازندگان پرداخت شود.
وی ادامه داد: از محل تسهیلات نیز تاکنون ۵ هزار و ۶۱۲ میلیاردتومان به حساب سازندگان پرداخت شده است.
مدیرعامل بانک مسکن توضیح داد: تعداد ۱۶ هزار و ۷۰۳ پروژه به تعداد ۲۱۵ هزار و ۳۳۰ واحد به بانک معرفی شد که مبلغ تسهیلات قراردادهای منعقد شده۲۱ هزار و ۸۲۸ میلیاردتومان است.
گفتنی است، طرح نهضت ملی مسکن یکی از طرحهای دولت سیزدهم در بخش مسکن است که احداث ۴ میلیون واحد مسکونی طی ۴ سال دولت سیزدهم را در برنامه قرار داده است. به گفته وزیر راه و شهرسازی تاکنون عملیات اجرایی بیش از یک میلیون واحد مسکونی طرح نهضت ملی مسکن آغاز شده است.
حجت الله عبدالملکی وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در سخنرانی پیش از خطبههای نماز جمعه امروز تهران، ضمن تبریک هفته کار و کارگر به همه کارگران سرزمین بزرگ ایران اسلامی، گفت: وقتی از کارگران صحبت میکنیم که با خانوادههایشان بیش از ۶۰ درصد جمعیت کشور را تشکیل میدهند و این جمعیت، جمعیت بسیار بزرگی است.
وی اهمیت کار و کارگر در تفکر و اندیشه اسلامی را برای همه روشن دانست و افزود: در نظریه اقتصاد اسلامی، کار مهترین عامل تولید دانسته میشود و به تعبیر سیدمحمد باقر صدر پدر علم اقتصاد اسلامی، در کتاب اقتصادنا، سرمایه چیزی جز کار متراکم نیست. عامل اصلی تولید کار است و از این جهت، کار و کارگر یک شرف ویژهای دارد.
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی به بوسیدن دست کارگر توسط پیامبر اسلام اشاره کرد و گفت: در ادبیات و معارف اهل بیت به موضوع کارگر توجه ویژهای میشود. پیامبر بعد از برگشت از جنگ تبوک وقتی پس از مصافحه متوجه شد سعد انصاری کشاورزی میکند و دستان زبری دارد، فرمودند این دستی است که آتش با آن تماسی ندارد.
عبدالملکی در ادامه سخنانش بزرگترین گناه را طبق روایات اسلامی پرداخت نکردن حقوق کارگر عنوان کرد و ادامه داد: روایات زیادی داریم از جمله آنکه کار کردن برای تهیه درآمد حلال و امرار معاش خانواده برابر با جهاد در راه خدا است.
وی کارگران را ایجاد کنندگان انقلاب اسلامی برشمرد و اظهار کرد: کارگران عامل ثبات و پایداری انقلاب اسلامی بودند. در دوره بعد از انقلاب در دفاع مقدس ۱۴ هزار شهید توسط جامعه بزرگ کارگری تقدیم میهن و اسلام شد. در دوران سازندگی و دوران تحریم، حقیقتاً کسانی که پیشمرگ و پیش قراول بودند در حمایت از مردم عزیز و آن شکست مفتضحانه در موضوع تحریم را به آمریکا تحمیل کردند، جامعه عزیز کارگری بودند.
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در ادامه به فرمان خداوند اشاره کرد و افزود: خداوند در قرآن حکم کرده است «هُوَ أَنْشَأَکُمْ مِنَ الْأَرْضِ وَاسْتَعْمَرَکُمْ فِیهَا» خداوند شما را در زمین خلق کرد و شما را به آبادانی زمین دستور داد و گمارد و این کارگران هستند که حکم خداوند متعال را اجرا میکنند.
عبدالملکی یادآور شد: مقام معظم رهبری دائماً بر ارزش کارگران تاکید داشتند و از عنوان ستون فقرات اقتصاد تولیدی کشور برای کارگران استفاده میکنند و میفرمایند، اگر کشوری مایل است که اقتصاد پیشرفته و مستقلی داشته باشد، رونق اقتصادی به معنای واقعی کلمه داشته باشد، باید به قشر کارگر اهمیت دهد.
وی کار و کارگر را دولت مردمی سیزدهم دارای اهمیت ویژه خواند و گفت: در همه سفرهای استانی آقای رئیس جمهور با جامعه کارگری دیدار دارد، رئیس جمهور در فضاهایی در محیط کارگری حضور یافت که پیش از آن شاید حتی مسئولان محلی و استانی هم شاید نرفته بودند. در معادنی که شرایط حضور در آنجا بسیار سخت است، حاضر شدند.
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با بیان اینکه رئیس جمهور به من دستور داده به عنوان خادم کارگران در دولت با عنوان وزیر کار، نهایت تلاش برای خدمت بیشتر به جامعه کارگری کشور را انجام دهم، افزود: وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی به دلیل گسترهای که دارد و بیش از ۷۰ درصد مردم ایران با این وزارتخانه ارتباط دارند، عنوان استعارهای وزارت مردم برای این وزارتخانه قرار دادیم و چهار پروژه کلان با محورهای کار مردم، آتیه مردم، رفاه مردم و اموال مردم را در دست اجرا داریم.
عبدالملکی ادامه داد: در حوزه کار، کیفیت کار، در حوزه آتیه، نظام بازنشستگی، در حوزه رفاه، رفع فقر و خشکاندن فقر و در حوزه اموال مردم مدیریت سالن و کارآمد شرکتهایی که در اختیار این وزارتخانه است را پیگیری میکنیم.
وی افزایش مناسب حقوق کارگران با همکاری جامعه کارگری را از اقدامات حوزه کار در وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی برشمرد و گفت: با همکاری جامعه کارگری و کارفرمایی افزایش مناسب حقوق کارگران در شورای عالی کار به انجام رسید و امید و انگیزه بیشتری را در جامعه کارگری ایجاد کرد.
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی معیشت کارگران را موضوع مهم در دولت مردمی سیزدهم عنوان کرد و گفت: پیگیر بهبود معیشت کارگران هستیم. سلامت محیط و بهداشت کار یکی از موارد مرتبط با کیفیت کار است و طی چند ماه اخیر ۱۱۰ خانه خانه بهداشت کارگری را با همکاری کارفرمایان ایجاد کردیم و ۵۰۰ هزار کارگر کشورمان تحت خدمات بهداشتی قرار گرفتند.
عبدالملکی امنیت شغلی را از دیگر محورهای مهم حوزه کارگری معرفی کرد و گفت: هزار و ۶۷ کارخانه و شرکتی که مشکل اقتصادی داشتند، رسیدگی کردیم و با حل مشکلات آنها برای حدود ۵۰۰ هزار کارگر امنیت شغلی ایجاد شد. همچنین پیگیر تفاهمنامهای با وزارت راه و شهرسازی برای ساخت ۴۰۰ هزار واحد مسکونی کارگری هستیم که در حال اجرا هست و در ۱۴۰۱ بخشی از ثمرات آن را میبینیم.
وی ایجاد ۳۰۰ کانون یاریگر تولید، دریافت ۶۰۰ مدال ورزشی جهانی توسط جامعه کارگری و فعالیتهای فرهنگی چوم مسابقات سراسری قرآن را از دیگر فعالیتهای مرتبط با جامعه کارگری اعلام کرد.
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی اهتمام به افزایش بهرهوری توسط کارگران و کارفرمایان را از دیگر دستاوردهای حوزه کار و تولید برشمرد و افزود: در ۶ ماهه دوم سال گذشته ۶۰۰ مرکز آموزش مهارتهای جوار کارگاهی ایجاد کردیم و در ۶ ماهه دوم سال ۶۰۰ مرکز دیگر ایجاد شد و این برابر با افزایش بهرهوری نیروی کار در ۳۰ سال گذشته است.
دیدگاه تان را بنویسید