رتبه بندی معلمان | رتبه بندی فرهنگیان
همسان سازی حقوق با رتبه بندی معلمان | جزییات جدید از رتبه بندی معلمان
دبیرکل شورای عالی آموزش و پرورش گفت: معیشت معلمان موضوع بسیار مهمی است و ابتدا باید کارهایی در جهت همطرازی حقوق معلمان با کارمندان دولت انجام شود و بعد رتبهبندی باشد.
طرح رتبهبندی معلمان دارای ابعاد و زوایای مختلفی است که فرهنگیان باید نسبت به آن آشنایی داشته باشند. رتبهبندی معلمان بر اساس اعلام مسوولان وزارت آموزش و پرورش فرآیندی است که منجر به ارتقای کیفیت در آموزش و پرورش میشود و هدف مستقیم رتبه بندی معلمان افزایش حقوق نیست اما منجر به افزایش حقوق هم میشود. مرحله اول طرح رتبه بندی معلمان در نیمه ابتدایی سال ۹۴ با بار مالی ۱۳۰۰ میلیارد تومان اجرا شد. در ادامه آخرین خبر از رتبه بندی معلمان را می خوانیم.
محمود امانی طهرانی دبیرکل شورای عالی آموزش و پرورش در نشست خبری که امروز در ساختمان زندهیاد علاقهمندان وزارت آموزش و پرورش برگزار شد، اظهار کرد: اگر درباره اهمیت مدرسه در جامعه توافق جدی داشته باشیم به گونه دیگر عمل میکردیم و اولویتبندی در فعالیتها فرق میکرد.
وی تصریح کرد: معتقدم باید مدرسه را در صدر نشاند؛ بیش از آنچه فکر کنیم مدرسه ارزانترین راه برای رسیدن به آمال بشری است؛ تربیت مدرسهای در هر کشور شاخص آینه نمای آن کشور است.
امانی ادامه داد: نهضت سوادآموزی باید خود را برای مأموریت جدید تجهیز کند یا تعطیل شود؛ آموزش بزرگسالان مانند آموزش فرزندان کشور یک امر مستمر است و این ماموریت پایان ندارد.
وی اضافه کرد: باید مبادی تولید بیسوادی را مسدود کنیم و این از مهمترین وظیفه همه ما هست. البته موضوع پوشش تحصیلی وضعیت خوبی پیدا کرده است. کشور هم در این زمینه تلاش زیادی کرده است.
دبیرکل شورای عالی آموزش و پرورش گفت: معیشت معلمان موضوع بسیار مهمی است و ابتدا باید کارهایی در جهت همطرازی حقوق معلمان با کارمندان دولت انجام شود و بعد رتبهبندی باشد.
وی درباره اقدامات شورای عالی آموزش و پرورش برای کمک به جلوگیری از افت تحصیلی اشاره کرد و گفت: شورای عالی ابتدا با مصوبه ۹۷۷ ورود پیدا کرد و بحث آموزش ترکیبی را مطرح کرد؛ بعد سیاستهای روشنی را برای پساکرونا مطرح شد و عنوان شد که باید از فرصت پیش آمده در دوره کرونا استفاده کرد. همچنین آموزش و پرورش هم اعتباری مختصری برای جبران افت آموزشی در اختیار معاونتهای آموزشی قرار داده است.
دبیرکل شورای عالی آموزش و پرورش درباره نقش شورای عالی در تصمیمات آموزش و پرورشی شورا، افزود: شورای عالی آموزش و پرورش در مصوبات شورای عالی انقلاب فرهنگی کمرنگ نیست و به عنوان مثال در بحث کنکور در تمام جلسات بودیم.
وی درباره اجرای سند تحول آموزش و پرورش، اظهار کرد: یکی از نقایص نظام اجرایی ما این است یک فهم واحد و مشترک در اجرای سند به وجود نمیآید و به همین دلیل ۶ وزیر و سرپرست در این وزارتخانه آمدند ولی این سند نتوانسته است به فهم واحد در اجرا دست یابد.
امانی طهرانی با اشاره به تغییر ساختار آموزش و پرورش مبتنی بر سند تحول، افزود: نظام ۳-۳-۶ میتوانست سالها بعد اتفاق بیفتد یعنی ابتدا سه سال محتوا را آماده میکردیم ولی بعد در فاز اجرا میرفتیم.
حجتالاسلام سید کاظم موسوی اظهار کرد: در کنار حضور اعضای کمیسیون اقتصادی مجلس در استان اردبیل و بازدید از واحدهای تولیدی، صنعتی و نشست با فعالان حوزههای اقتصادی، قرار است وزیر اقتصاد، جهاد کشاورزی، صنعت، معدن و تجارت و رئیس کل بانک مرکزی نیز به عنوان اعضای هیئت بلند پایه در این سفر اعضای کمیسیون اقتصادی مجلس را همراهی کنند.
وی تصریح کرد: ما در برخی از شهرستانها نظیر نمین با مشکل جدی بیکاری روبهرو نیستیم چرا که به اندازه کافی واحدهای تولیدی در این شهرستان وجود دارد ولی تلاش بر این است که واحدهای راکد به چرخه تولید بازگردند.
حرکت رتبه بندی معلمان اقناعی نیست
نماینده مردم اردبیل، نیر، نمین و سرعین در مجلس شورای اسلامی با تبریک و تکریم از زحمات و تلاشهای معلمان به ویژه در ایام کرونا افزود: بر ارتقا حقوق معلمان تاکید داریم و امیدواریم به صورت جامع و کامل قانون رتبهبندی اجرا شود هر چند که این کار ما را قانع نمیکند.
وی خاطرنشان کرد: جالب است برخی معلمان اعلام میکنند که با اجرای رتبهبندی متضرر میشوند که ما آمادگی اصلاح برخی از فرآیندهای قانونی را در این حوزه داریم.
حجتالاسلام موسوی با انتقاد از وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی و صندوقها بازنشستگی در عدم پرداخت افزایش حقوق بازنشستگان در سه ماه اخیر اضافه کرد: تاکید ما بر این است تا هر چه سریعتر احکام بازنشستگان صادر شود و حق و حقوق آنها متناسب با شأن و جایگاهشان ارتقا یابد.
نایب رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی بیان کرد: شایسته نیست بعد از گذشت سه ماه هنوز احکام بازنشستگان صادر نشده باشد و برخی از حقوقبگیران گرفتار مشکلات معیشتی باشند.
ابراهیم نجفی اسپیلی در نشست هماهنگی با تعدادی از مدیران دستگاههای اجرایی و خدماتی استان در سالن اجلاس دیوان محاسبات استان با اشاره به استفاده از ظرفیت نمایندگان در اعتبارات، اظهار کرد: امسال ۵۰ هزار میلیارد تومان اعتبار در ماده ۵۶ وجود دارد و سازمان مدیریت و برنامهریزی استان باید مشخص کند که چه تعداد پروژه با شرایط لازم تخصیص این اعتبار وجود دارد.
وی از تخصیص اعتبارات در اختیار نمایندگان گیلان به بخش درمان در شهرستان آستانهاشرفیه خبر داد و افزود: ۲.۵ میلیارد تومان برای مرکز درمان بستر زیباکنار از محل اعتبارات نمایندگان تخصیص یافته است.
نماینده مردم آستانهاشرفیه و بندرکیاشهر در مجلس شورای اسلامی، بر ضرورت اجرای قانونی رتبهبندی فرهنگیان تأکید کرد و گفت: بسیاری از فرهنگیان در آستانه بازنشستگی قرار دارند و منتظر اجرای این قانونی هستند.
به گفته نجفی اسپیلی، با توجه به بهبود معیشت فرهنگیان با اجرای قانون رتبهبندی، انتظار داریم آموزشوپرورش با فرهنگیان در بازنشستگی همکاری کند.
وی همچنین بر لزوم تسریع در عملیات اجرای راههای روستایی در شهرستان آستانه بهویژه عملیات اجرایی راه منتهی به بندرکیاشهر تأکید کرد.
دیدگاه تان را بنویسید