واعظ آشتیانی: استراتژی تازه اصلاحطلبان به چالش کشیدن نظام است
امیررضا واعظ آشتیانی گفت: اصلاحطلبان حاضرند برای جلب اعتماد اقلیتی بسیار محدود، نظام را هزینه کنتد. آنها فکر میکنند با توهین و تخریب، حیثیت سیاسیشان احیا میشود.
سایت فردا نوشت: هیاهوهای اصلاحطلبان پس از دستگیری مصطفی تاجزاده نشان میدهد آنها قصد دارند بار دیگر فضای سیاسی کشور را رادیکال کنند اما چرا؟
امیررضا واعظ آشتیانی، فعال و تحلیلگر سیاسی، درباره این موضوع به «فردا» گفت: «به نظر اصلاحطلبان یک استراتژی خاصی را برای ورود دوباره به عرصه سیاسی در پیش گرفتهاند و آن به چالش کشیدن نظام است. آنها تعریف درستی از آزادی بیان ارائه نمیدهند و میخواهند با هر ادبیاتی نظام را به چالش بکشند و انتظار هم دارند نظام سکوت کند. البته راه انتقاد برای همه مردم با هر گرایش سیاسی اعم از اصلاحطلبی و اصولگرایی باز است اما انتقادهایی که منجر به پردهدری نشود و فضای سیاسی را آلوده نکند. برخی اصلاحطلبان حرفهایی میزنند که رسما در تقابل با نظام است و بعد هم اگر با آنها برخوردی شود، میگویند آزادی در کشور خدشهدار شد».
او ادامه داد: «اصلاحطلبان بازی نامناسبی برای ورود به رقابتهای سیاسی را اتخاذ کردهاند؛ علت هم آن است که دولت آقای رئیسی گامهای خوبی برای رفع مشکلات مردم برداشته است و اصلاحطلبان میدانند اگر رئیسی و دولتش در ساماندادن به امور موفق شوند، جبهه اصلاحات برای همیشه به تاریخ میپیوندد و به همین دلیل است که آنها هم علیه دولت سخن میگویند و هم بالاتر از آن علیه کلیت نظام حرف میزنند».
این فعال سیاسی همچنین بیان کرد: «من برای اصلاحطلبان متأسفم که درک نمیکنند در تمام دنیا نیروهای سیاسی بر سر اصول با هم اختلاف ندارند و اختلافات آنها بر سر فروع است اما اصلاحطلبان اتفاقا اصول را نشانه گرفتهاند و سعی میکنند با غبارآلودکردن فضا برخی نیروها و رسانههای معاند را هم همراه خود کنند و مثلا وقتی خانم فائزه هاشمی بحثهایی مناقشهانگیز را مطرح میکند، نهتنها حزب کارگزاران و اصلاحطلبان علیه حرفهای او موضع نمیگیرند و تقبیحش نمیکنند، بلکه احتمالا در محافل شخصی تأییدش هم بکنند یا آنکه واقعا پیش خودشان قضاوت کنند که آیا حرفهای آقای تاجزاده در کشورهای که مدعی آزادی بیان هم هستند، مطرح میشد، هیچ برخوردی صورت نمیگرفت؟ آقای تاجزاده رسما اصل نظام و اصول را زیر سؤال میبرد».
واعظ آشتیانی در پایان گفت: «اصلاحطلبان حاضرند برای جلب اعتماد اقلیتی بسیار محدود، نظام را هزینه کنتد. آنها فکر میکنند با توهین و تخریب، حیثیت سیاسیشان احیا میشود. در شرایط کنونی لازم است عقلای اصلاحات جلوی این دست اقدامات رادیکال برخی اصلاحطلبان را بگیرند وگرنه همان اندک طرفدار را هم از دست میدهند و بیاعتبارتر از گذشته میشوند».
دیدگاه تان را بنویسید