ترقی: جهانگیری باید برای ارز 4200 تومانی دادگاهی میشد
حمیدرضا ترقی گفت: جهانگیری میخواهد از رهگذر این خاطرهگوییها از پذیرش مسئولیت شانه خالی کند.
به گزارش نامه نیوز، اسحاق جهانگیری در کتاب تازه منتشرشده «بدون دود و آتش و خون» تلاش کرده است تا همه گرفتاریهای کنونی را ناشی از عملکرد اصولگرایان بداند؛ حال آنکه با یک بررسی کوتاه میتوان دریافت که عملکرد دولت قبل در عرصههای مختلف اعم از سیاست داخلی، سیاست خارجی، اقتصاد و فرهنگ چهقدر خسارتبار بوده است اما هدف جهانگیری از چنین وارونهنماییهایی چیست؟
حمیدرضا ترقی، فعال و تحلیلگر مسائل سیاسی، درباره این موضوع به «فردا» گفت: «رهبر انقلاب در دیدار با دولت سیزدهم در وصف این دولت فرمودند که مسئولیتپذیر است. درست هم همین است و دولت کنونی مانند دولت قبل مدام نمیگوید دیگران اجازه ندادند کار کنیم، سنگاندازی کردند، اختیار نداشتیم و از این دست حرفها».
او ادامه داد: «دیگران باید دولت یازدهم و دوازدهم را قضاوت کنند؛ نمیشود که همانهایی که مسئولیت داشتند، خودشان بنشینند و از خودشان تعریف کنند. علاوه بر تمام کارشناسان شخص رهبری ارز 4200تومانی را تقبیح کردند و هدردادن منابع ملی دانستند و خواستار پیگیری شدند. همه میدانند و نیاز به توضیح نیست که ارز 4200تومانی چه آسیبی به کشور زد و حالا آقای جهانگیری با جسارت تمام میآید و از آن دفاع میکند؟ واقعا عجیب است. آقای جهانگیری برای ارز 4200تومانی باید دادگاهی میشد و حالا که نظام و دستگاه قضا این آقایان را برای تصمیم خسارتبار ارز 4200تومانی دادگاهی نمیکنند دیگر نباید اینقدر طلبکار باشند».
این تحلیلگر مسائل سیاسی بیان کرد: «درباره برجام هم همه کارشناسان باور دارند که آن توافق بسیار خسارتبار بود. هنوز هم که دولت کنونی به وسیله مذاکرات میخواهند از میزان خسارت برجام بکاهد و قدری آن را ترمیم کند با مشکلات بسیاری روبهرو است زیرا اصل برجام توافق بدی بود و خسارتهای زیادی به کشور تحمیل کرد».
او مطرح کرد: «کدام یک از وعدههای دولت آقای روحانی محقق شد؟ آنها میگفتند تمام تحریمها به وسیله برجام رفع میشود که نهتنها رفع نشد بلکه تحریمهای شدیدتری هم وضع شد. امروز مردم امثال ظریف و جهانگیری که یکسره وعدههای پوشالی میدادند را مسخره میکنند. حالا آقای جهانگیری بیاید و در قالب کتاب به گفتوگو بنشیند و کلی خاطره بگوید تا این امید را داشته باشد که از این رهگذر بتواند شانه از پذیرش مسئولیت خالی کند».
ترقی در پایان گفت: «دولتیهای سابق و اصلاحطلبان حالا که عملکرد دولت آقای رئیسی در داخل و در عرصه بینالمللی دارد جواب میدهد و به ثمر میرسد، سعی میکنند از آب گلآلود ماهی بگیرند و با تخریب دولت خود را تطهیر کنند. آنها میدانند ممکن است بخشی از جامعه فراموشکار باشد و به امید همین موضوع از هیچ تخریبی فروگذار نمیکنند. البته شکست میخوردند زیرا از نیمه دوم سال روند بهتر از شرایط فعلی هم میشود و اقدامات دولت نتایج خود را میدهد و عملا دولتیهای سابق و اصلاحطلبان هر کاری کنند نمیتوانند ذهن مردم را با خود همراه کنند».
دیدگاه تان را بنویسید