کد خبر: 684219
تاریخ انتشار :

بزرگترین نقطه ضعف دولت از نگاه بانوی اصلاح‌طلب

اصلاحات نیوز/ یک فعال سیاسی می‌گوید: قول ها و وعده های رئیسی نه تنها عملی نشد بلکه در همه زمینه های مربوط به اداره کشور که مستقیما به به قوه مجریه بر می‌گردد، دچار مشکلاتی عدیده و جدی هستیم.

بزرگترین نقطه ضعف دولت از نگاه بانوی اصلاح‌طلب
پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :

فاطمه راکعی فعال سیاسی در گفتگو با اصلاحات نیوز می‌گوید: متاسفانه باید بگویم براساس قول ها و وعده های زیادی که برای بهبود اوضاع کشور از سوی رئیس دولت در زمان انتخابات ریاست جمهوری داده شده، نه تنها عملی نشد بلکه در همه زمینه های مربوط به اداره کشور که مستقیما به به قوه مجریه بر می‌گردد، دچار مشکلاتی عدیده و جدی هستیم. از وضعیت اقتصادی کشور گرفته تا بین المللی، سیاسی، فرهنگی و اجتماعی همه و همه مشکلات جدی دارند و با این حال هیچ پاسخگویی هم وجود ندارد و شاهد یک عملکرد منفی هستیم. 

وی ادامه داد: با وجود اینکه یکدستی در حاکمیت ایجاد شده است، اما هیچ عملکرد مثبتی وجود ندارد و متاسفانه توصیه های کارشناسان هم جدی گرفته نمی‌شود. بسیاری از دغدغه مندان سرنوشت مردم و کشور، از جناح های سیاسی مختلف خصوصا ما اصلاح طلبان، علیرغم نارضایتی‌هایی که از روند انتخابات داشتیم، توصیه های متعددی را برای بهبود شرایط به دولت دادیم. 

این فعال سیاسی با بیان اینکه بزرگترین نقطه ضعف دولت را در موضوع اجتماعی می‌بینم، گفت: در واقع موضوعات اجتماعی با مسائل سیاسی گره خورده است و نتیجه آن مشکلات معیشتی و اقتصادی است که این روزها شاهد آن هستیم. از سوی دیگر کوبیدن بر طبل فشار بر زنان در خصوص حجاب اجباری و گشت ارشاد باعث بدتر شدن اوضاع شده است، آن هم در صورتی که وضعیت اقتصادی بسیار بحرانی است و فساد اداری صدای همه را درآورده است. آنوقت در چنین شرایطی گیر دادن به موضوع حجاب و بهانه کردن آن، وضعیت را وخیم تر کرده است. در ماه های اخیر بعد از درگذشت مهسا امینی، حرکات اعتراضی وسیعی را در سطح کشور ناظر و شاهد بودیم و به نظر می‌رسد برای مسئولین فعلی موضوع حجاب آنچنان اهمیت پیدا کرده که از سایر مسائل اصلی و واجب زندگی مردم غافل مانده اند. 

راکعی با بیان اینکه این ها اگر به فکر ماندن هستند، در کشوری که، اقوام و ادیان ومذاهب متعدد یعنی فرهنگ‌ها و صداهای مختلفی است، چنین نمی‌کردند، گفت:  همه این عملکردها بی شک روی انتخابات مجلس و میزان مشارکت در آن هم تاثیر خود را خواهد داشت. نمایندگان فعلی مجلس نیز همانند دولت، با یک روش مهندسی شده روی کار آمده اند و میزان مشارکت در انتخابات بسیار حداقلی بوده است. جوانانی که عموما برای ملت شناخته شده نبودند و تخصص چندانی هم ندارند، به مجلس راه یافتند. مردم بیشترین مشکل را با تفکر مسئولین فعلی دارند. 

وی ادامه داد: اکنون چندین و چند دوره است که نتایج منفی نظارت استصوابی و روش‌های اشتباهی که در آن استفاده می‌شود را در مجلس و دولت می‌بینیم. گمان می‌کردیم که آقایان عبرت گرفته باشند اما به نظر می‌رسد با همان نگاه یا ما یا هیچ، کماکان روش های گذشته را برای مجلس آینده نیز تکرار می‌کنند. نظارت استصوابی خواسته مردم را نادیده می‌گیرد.

این فعال سیاسی با تاکید بر اینکه اگر حاکمیت خواهان افزایش میزان مشارکت در انتخابات است باید دست به تحولات و تغییرات عمده بزند، گفت: تغییرات باید ملموس باشد از همین نظارت استصوابی گرفته تا برگزاری انتخابات آزاد، که احیانا مردم با صندوق های رای آشتی کنند، اگر غیراز این باشد بعید است که مردم بخواهند پای صندوق رای حاضر شوند.

دیدگاه تان را بنویسید

 

نیازمندی ها

پیشنهاد ما

دیگر رسانه ها