کد خبر: 686793
تاریخ انتشار :

وام| وام جدید| وام فوری

وام فوری ۴ میلیونی دولت برای جوانان مجرد، متاهل و مطلقه | شرایط دریافت وام قرض الحسنه آسان 200 میلیونی به دختران

شرایط دریافت وام اشتغال طرح امید ساتا(مشاغل خانگی) ویژه فرزندان پسر( مجرد یا متاهل ) و دختران(مجرد یا مطلقه ) اعلام شد .

وام فوری ۴ میلیونی دولت برای جوانان مجرد، متاهل و مطلقه | شرایط دریافت وام قرض الحسنه آسان 200 میلیونی به دختران
پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :

به گزارش سایت دیجی سرگرمی: وام فوری مجموعه‌ای از وام‌های قرض‌الحسنه و تسهیلات بانکی وسوسه‌برانگیز است. صاحبان مشاغل، زوج‌های جوان، کارآفرینان،‌ مسکن‌جویان و خلاصه هر کسی که قصد ایجاد تحولی در زمینه شغلی، زندگی و تحصیلی خود دارد؛ می‌تواند از وام فوری بانک به‌عنوان یک وجه کمکی بهره‌مند شود. وام فوری به کمک آن دسته از افرادی می‌آید که نیاز مبرم به وجه نقدی هنگفت دارند؛ چرا که نقدینگی، گمشده هطمیشگی مردم است؛ پس نیاز به وجه نقد برای انجام هر پروژه‌ای، افراد را تشویق (وادار) به استفاده از وام فوری و تسهیلات ارائه‌شده از سوی بانک‌ها می‌کند.در ادامه به آخرین خبر از وام فوری می پردازیم.

شرایط دریافت وام اشتغال طرح امید ساتا(مشاغل خانگی) ویژه فرزندان پسر( مجرد یا متاهل ) و دختران(مجرد یا مطلقه ) اعلام شد.

شرایط وام اشتغال طرح امید ساتا(مشاغل خانگی) ویژه فرزندان پسر( مجرد یا متاهل ) و دختران(مجرد یا مطلقه ) اعلام شد .این طرح شامل فرزندانی میشود که مدرک مهارتی مشاغل خانگی معتبر از فنی و حرفه ; مراکز دانشگاه(دولتی و غیر دولتی ) و …داشته باشند .مجوز کسب و کار که تاریخ اخذ آن مدارک مربوط به سال۱۴۰۰ و۱۴۰۱ و ۱۴۰۲ باشد.

 شرایط لازم جهت دریافت وام :

۱- تکمیل فرم درخواست در کانون

-عدم اشتغال و نداشتن بیمه کاری

۴-سند مالکیت یا اجاره نامه محل سکونت به نام متقاضی یا پدر و مادر

۵- مدرک مهارتی مشاغل خانگی و پروانه کسب

۶-برگه استعلام بانکی از شخص بازنشسته مبنی بر عدم چک برگشتی و اقساط معوق

۷- به افرادی که قبلا وام اشتغال دریافت کرده اند وامی تعلق نمی گیرد.

۸- کپی صفحات اول و دوم شناسنامه و کارت ملی

سقف مبلغ وام ۱۰۰ میلیون ۴۸ ماهه و ۴ درصد  و بدون ضامن می باشد.

 به محض افتتاح حساب در این بانک وام قرض الحسنه ۲۰۰ میلیونی بگیرید

مشتریان بانک دی که مایل به دریافت وام 200 میلیون تومانی طرح «فرزانه» این مجموعه هستند، باید در یکی از شعب آن سپرده قرض الحسنه افتتاح کنند.

وام قرض الحسنه یکی از انواع وام های بانکی است؛ این نوع وام در واقع عقدی است بین بانک و قرض گیرنده که طبق مقررات و ضوابط مبلغی به عنوان قرض به فرد داده می شود؛ طبق قرار داد مبلغ وام قرض الحسنه توسط وام گیرنده باید باز پرداخت شود. بانک های مختلفی وام قرض الحسنه به سپرده گذاران خود ارائه می دهند. سقف تسهیلات وام قرض‌ الحسنه به متقاضیان و میزان کارمزد آن هر ساله توسط بانک‌ مرکزی جمهوری اسلامی ایران مشخص می‌شود. وام قرض الحسنه همان طور که از نامش پیداست، دارای نرخ کارمزد کمی است؛ عموما نرخ کارمزد تسهیلات صفر تا چهار درصد است که از مشتریان دریافت می‌شود.

مشتریان بانک دی به منظور دریافت وام ۲۰۰ میلیون تومانی تنها به افتتاح حساب احتیاج ندارند، بلکه باید حداقل سه ماه از مدت زمان خواب سپرده‌شان گذشته باشد تا امکان درخواست این تسهیلات برایشان فراهم شود.

سود این تسهیلات برحسب میانگین حساب متغیر متفاوت بوده و بین چهار تا ۱۸ درصد اعلام شده است. حداکثر مدت زمان بازپرداخت این وام به ۶۰ ماه می‌رسد. افراد به منظور دریافت این تسهیلات باید ضامن رسمی داشته باشند. علاوه بر مشتریان عادی، کارکنان شرکت‌ها و سازمان‌ها نیز این امکان را دارند با ارائه معرفی نامه از وام مذکور بهره مند شوند.

با توجه به مبلغ وام، حداکثر نرخ سود و مدت زمان بازپرداخت، میزان هر قسط ۵ میلیون و ۷۸ هزار و ۶۸۵ تومان است. کل سود تسهیلات، ۱۰۴ میلیون و ۷۲۱ هزار و ۱۲۹ تومان و مجموع رقم وام و سود آن، ۳۰۴ میلیون و ۷۸۱ هزار و ۱۲۹ تومان خواهد بود.

بانک دی براساس قانون اجازه تاسیس بانک‌های غیردولتی شکل گرفت و انواع خدمات ارزی، ریالی و افتتاح سپرده‌ها را به مشتریان واجد شرایط خود ارائه می‌دهد. هدف این بانک تسهیل و فراهم کردن امکان مشارکت گسترده و فراگیر ملی و مردمی در تمامی فعالیت‌های سازنده، موثر و موجه در زمینه‌های پولی، مالی و بانکی است

محمدصادق خیاطیان با بیان اینکه، برای سال جاری رقم ‌پنج هزار میلیارد تومان در قالب تبصره ۱۸ قانون بودجه به عنوان تسهیلات تکلیفی شبکه بانکی به منظور اعطای تسهیلات قرض الحسنه به شرکت‌های دانش‌بنیان، فناور و خلاق پیش‌بینی شده است، افزود: صندوق نوآوری نیز بر همین اساس نسبت به شناسایی، ارزیابی اولیه و معرفی شرکت‌های دانش‌بنیان، فناور و خلاق متقاضی دریافت تسهیلات قرض‌الحسنه اشتغال به بانک‌های عامل اقدام خواهد کرد.

وی با بیان اینکه، فرآیند ثبت، شناسایی و ارزیابی درخواست شرکت‌های دانش‌بنیان، فناور و خلاق متقاضی دریافت تسهیلات قرض‌الحسنه اشتغال از محل منابع جزء ۴ بند «ب» تبصره ۱۸ قانون بودجه سال ۱۴۰۲ کل کشور آغاز شده است، افزود: این تسهیلات در راستای کمک به توسعه اشتغال زیست بوم فناوری و نوآوری کشور با اولویت شرکت‌های مناطق محروم و مرزی و با همکاری ۱۰ بانک عامل کشور اعطا خواهد شد.

افزایش تسهیلات اشتغالزایی با جذب نخبگان تا سقف ۵ میلیارد تومان

رییس صندوق نوآوری و شکوفایی ریاست جمهوری در ادامه تصریح کرد: سقف تسهیلاتی که در قالب این طرح به شرکت های فعال در حوزه نوآوری پرداخت می شود، سه میلیارد تومان با نرخ کارمزد چهار درصد قرض‌الحسنه و دوره بازپرداخت ۴۸ ماهه خواهد بود.

خیاطیان از بانک های ملی، ملت، صادرات، تجارت، سامان، اقتصاد نوین، بانک قرض‌الحسنه مهر ایران، قرض‌الحسنه رسالت، سینا و توسعه تعاون به عنوان ۱۰ بانکی نام برد که قرار است برای ارائه این تسهیلات قرض الحسنه، صندوق نوآوری و شکوفایی ریاست جمهوری را همراهی کنند.

اعطای تسهیلات ۳ میلیاردی اشتغالزایی به دانش‌بنیان‌ها با بازپرداخت چهار ساله

وی در پاسخ به چگونگی محاسبه میزان تسهیلات و معرفی دانش بنیان ها، شرکت های فناور و خلاق از سوی صندوق نوآوری و شکوفایی به بانک‌ها با بیان اینکه، این تسهیلات طبق درخواست متقاضیان با دو الگو محاسبه می‌شود، افزود: در الگوی نخست «خالص افزایش اشتغال» در این شرکت ها از فروردین ۱۴۰۱ تا تیر ۱۴۰۲ بر اساس شاغلان تمام‌وقت و فهرست بیمه، ملاک و محاسبه می شود و این آمار از طریق تفریق «تعداد افراد مندرج در فهرست بیمه فروردین‌ماه ۱۴۰۱» از «تعداد افراد مندرج در فهرست بیمه تیرماه ۱۴۰۲» محاسبه خواهد شد.

به گفته وی، به ازای هر نفر «خالص افزایش اشتغال» با مدرک لیسانس و بالاتر، تسهیلات قرض الحسنه بر اساس اینکه شرکت دانش بنیان، فناور و خلاق است و همچنین آخرین مدرک تحصیلی شاغل، عضویت شاغل در بنیاد ملی نخبگان و استان محل ثبت شرکت محاسبه خواهد شد.

رییس صندوق نوآوری و شکوفایی ریاست جمهوری، الگوی دوم محاسباتی برای ارائه تسهیلات قرض الحسنه به شرکت های دانش بنیان، فناور و خلاق را بر مبنای ایجاد اشتغالزایی جدید در این مجموعه ها اعلام کرد و افزود: در روش دوم شرکت ها با تکمیل کاربرگ‌های مندرج در سامانه غزال صندوق نوآوری و شکوفایی، طرح خود برای ایجاد اشتغال جدید در کنار فرم تعهد اشتغال ابلاغی از سوی وزارت امور اقتصادی و دارایی بارگذاری می کنند.

اعطای تسهیلات ۳ میلیاردی اشتغالزایی به دانش‌بنیان‌ها با بازپرداخت چهار ساله

وی ادامه داد: میزان تسهیلات در روش دوم به دنبال ارزیابی طرح توسط صندوق، خالص افزایش اشتغال شرکت، نوع شرکت، آخرین مدرک تحصیلی شاغلان جدید و استان محل ثبت شرکت برآورد خواهد شد.

شرکت‌های متقاضی نباید دارای قسط معوق و چک برگشتی باشند

رییس صندوق نوآوری و شکوفایی ریاست جمهوری در ادامه با تاکید بر اینکه، شرکت های متقاضی دریافت تسهیلات قرض الحسنه باید دارای کد کارگاهی و فهرست بیمه و همچنین فاقد قسط معوق یا چک برگشتی باشند، افزود: از طرفی شرکت های متقاضی نباید مشمول ماده ۱۴۱ قانون تجارت باشند و زیان انباشته این شرکت ها طبق اظهارنامه مالیاتی سال ۱۴۰۱، نباید کمتر از ۵۰ درصد سرمایه ثبت‌شده آنها باشد.

خیاطیان همچنین در خصوص نحوه مراجعه شرکت های دانش بنیان، فناور و خلاق برای استفاده از تسهیلات قرض الحسنه اشتغالزایی تصریح کرد: متقاضیان می توانند با مراجعه به سایت صندوق نوآوری و شکوفایی ریاست جمهوری درخواست خود را در سامانه غزال ثبت کنند و صندوق نیز پس از بررسی درخواست ها و نوع طرح، به یکی از ۱۰ بانک طرف همکاری با صندوق نوآوری معرفی می شوند.

دیدگاه تان را بنویسید

 

نیازمندی ها

پیشنهاد ما

Markets

دیگر رسانه ها