کد خبر: 692795
تاریخ انتشار :

خبر داغ اول صبح رئیسی وراث سهام عدالت | رقم سود سهام عدالت متوفیان تغییر کرد

دیروز شرکت سپرده گذاری مرکزی با رونمایی از سامانه هوشمند انتقال دارایی های متوفیان به وراث، خدمات رسانی به ۱۵ میلیون نفر و رفع دغدغه ۳.۷ میلیون سهامدار را برطرف کرد

خبر داغ اول صبح رئیسی وراث سهام عدالت | رقم سود سهام عدالت متوفیان تغییر کرد
پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :

به گزارش پایگاه خبری جایگاه 8:سود سهام عدالت هر سال برای دارندگان سهام عدالت واریز می‌شود و معمولاً در اواخر سال انجام می‌شود. میزان سود سهام عدالت برای دارندگان سهام عدالت ۵۰۰ هزار تومانی با دارندگان سهام عدالت یک میلیون تومانی متفاوت است. در سال ۱۴۰۱، سود سهام عدالت در دو مرحله واریز شد و مبلغ واریزی برای دارندگان سهام یک میلیون تومانی و ۵۰۰ هزار تومانی متفاوت بود. در سال ۱۴۰۲، فرآیند پرداخت سود سهام عدالت مشابه سال گذشته خواهد بود و احتمالاً مرحله اول پرداخت سود سهام در ماه آذر انجام خواهد شد. درباره مبلغ سود سهام عدالت در سال ۱۴۰۲ ذکر شده است که مشابه سال قبل خواهد بود.

دیروز شرکت سپرده گذاری مرکزی با رونمایی از سامانه هوشمند انتقال دارایی های متوفیان به وراث، خدمات رسانی به ۱۵ میلیون نفر و رفع دغدغه ۳.۷ میلیون سهامدار را برطرف کرد

دیروز سامانه موردانتظار واگذاری سهام عدالت متوفیان به وراث رونمایی شد. به گفته محمد باغستانی، مدیرعامل شرکت سپرده گذاری مرکزی، افراد برای استفاده از سامانه باید ثبت نام و دارای اوراق انحصار وراثت باشند. وی همچنین اظهار داشت که از سال ۲۰۰۴ تاکنون بیش از ۳ میلیون و ۷۰۰ هزار سهامدار از دنیا رفته اند.

مجید عشقی، رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار گفت: تلاش همکاران در شرکت سپرده گذاری مرکزی برای واگذاری سهام بوده و اکنون بدون دریافت کارمزد، این سهام به صورت الکترونیکی به ورات منتقل می شود.

متقاضی واگذاری سهام متوفی به وراث باید ابتدا با درج تابعیت، تاریخ تولد و تاریخ فوت به درگاه ذینفع بازار سرمایه به آدرس (https://ddn.csdiran.ir) وارد شود. از متوفی در بخش "استعلام" نوبت پرونده قهری» در پورتال یکپارچه ذینفعان جهت اطلاع از فرارسیدن یا عدم تشکیل پرونده متوفی در صورت قطعی شدن زمان تشکیل پرونده باید با مراجعه به یکی از منتخبین مدارک زیر را ارائه نمایند. دفاتر کارگزاری: تصویر کارت ملی و صفحه اول شناسنامه متوفی، اصل یا عکس برابر با اصل کارت ملی و صفحه اول شناسنامه کلیه وراث تعیین شده در گواهی محدودیت وراثت (با توضیح اینکه رسید متقاضی کارت ملی یا گواهی شماره ملی ممهور به مهر سازمان ثبت احوال می تواند جایگزین کارت ملی شود، اصل یا عکس برابر با اصل گواهی حصر وراثت متوفی (در صورتی که مادر در عداد وراث باشد؛ مستنبط از بند ب ماده ۸۹۲ قانون مدنی برای کنترل حاجب، صفحات شناسنامه مربوط به تعداد فرزندان پدر و مادر متوفی نیز الزامی است) و در صورت داشتن وصیت نامه رسمی که در گواهی حصر وراثت نیز ذکر شده است، ارائه اصل یا کپی وصیت نامه الزامی است.

از این رو این سامانه جدید دغدغه حدود ۱۵ میلیون نفر را برطرف کرده و با همکاری شرکت های کارگزاری می توان برگ زرینی در ارائه خدمات به جامعه سهامداران ایجاد کرد.

دیدگاه تان را بنویسید

 

اخبار مرتبط سایر رسانه ها

    پیشنهاد ما

    اخبار روز سایر رسانه ها

    پر بازدیدها

    دیگر رسانه ها