نگاه تحلیلگر/ گفتوگوی «نامهنیوز» با سید حسین نقوی حسینی
تزاحم پایداری و رادیکالها/ در جبهه پایداری معتدلها به میدان میآیند
یک نماینده پیشین مجلس گفت: مسائل اخیر نشان میدهد که انقلابیهای واقعی این تندرویها را نمیپذیرند و ممکن است اختلافات میان نیروهای پایداری و تندروها در آینده بیشتر هم بشود.

گروه سیاست نامهنیوز: تجمعات اخیر حامیان حجاب با حواشی بسیاری همراه بوده است. از برخوردی که اخیرا با آنها صورت گرفت و واکنشها به آن تا نقد سید محمود نبویان نسبت به این تجمعات اخیر و واکنش حمید رسایی به او که گمانه ایجاد شکاف بین طیف تندرو را ایجاد کرد. سوال اینجاست که در میان پایداریها و افرادی که آنها را نزدیک به پایداری میشناختیم اختلافاتی مهم پدید آمده است؟ اگر چنین است ریشه این اختلافات چیست؟
سید حسین نقوی حسینی، تحلیلگر سیاسی، درباره این موضوع به «نامهنیوز» گفت: «ما در شرایط ویژهای قرار داریم و در مقابل خود یک دشمن خونخوار داریم که در رأس آن آمریکا قرار دارد. آنها با فشار حداکثری علیه ملت ایران اقدام کردهاند و با قول فرمایش رهبر معظم انقلاب تمام توان میخواهند از موضع استکباری خود با ملت ایران صحبت کنند. در کنار این، شرایط اقتصادی کشور نیز ویژه است و اداره کشور کار بسیار سختی است. عقل، شرع و حکمت حکم میکند که تمامی نیروهای سیاسی و گروهها و قوا دستبهدست هم بدهند تا مشکلات برطرف شود. تمامی نهادهای حاکمیتی در وضعیت راحتی نیستند و برای حل مسائل باید با اتحاد عمل کرد».
او ادامه داد: «در این شرایط، عدهای تریبونهای عمومی را در دست گرفتهاند و با توهین به این و آن و اظهار نظرهای غیراصولی، تنها تنش ایجاد میکنند. هر کسی که پیرو رهبر انقلاب و ولایتمدار باشد، میداند که نباید چنین تنشهایی ایجاد شود. به همین دلیل است که حتی در جبهه پایداری نیز بسیاری از افراد شرایط کنونی را درک میکنند و تلاش دارند که وحدت حفظ شود. بنابراین، مسائل اخیر نشان میدهد که انقلابیهای واقعی این تندرویها را نمیپذیرند و ممکن است اختلافات میان نیروهای پایداری و تندروها در آینده بیشتر هم بشود».
این فعال سیاسی همچنین بیان کرد: «من با آقای نبویان در مجلس نهم همکاری داشتم و از نزدیک با دیدگاههای او آشنا هستم. او فردی واقعگرا و اهل تحقیق و مطالعه است و مبانیاش اصولی است. آقای نبویان به طور قطع این حرکات اخیر را مفید برای نظام و انقلاب نمیداند. امام و رهبر انقلاب همواره یک مبنای اساسی را مطرح کردهاند که حفظ نظام از اوجب واجبات است. بنابراین باید برای نظام از بسیاری مسائل عبور کرد تا به تقویت نظام منجر شود».
نقوی حسینی در پایان گفت: «در خصوص جریانات سیاسی، باید بگویم که تشکلهای سیاسی معمولا طیفهای مختلفی دارند. افراد در این طیفها توزیع میشوند. یک سر طیف به شدت تندرو و افراطی است، در حالی که بخشی دیگر میانهرو هستند. جبهه پایداری نیز یک طیف است که در آن هم افراد تندرو وجود دارند و هم افراد معتدلتر. معمولا بسیاری این طیف را با نیروهای تندرویشان میشناسنداما باید گفت که در درون آن افراد معتدل نیز حضور دارند و حالا آنها پا به میدان گذاشتهاند».
دیدگاه تان را بنویسید