کد خبر: 752102
تاریخ انتشار :

وزیر خارجه عمان: فضای مذاکرات ایران و آمریکا دوستانه بود

وزیر امور خارجه عمان که امروز میزبان مذکرات غیرمستقیم آمریکا و ایران بود، در پیامی از برگزاری این مذاکرات در فضایی دوستانه خبر داد.

وزیر خارجه عمان: فضای مذاکرات ایران و آمریکا دوستانه بود
پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :

به گزارش نامه‌نیوز، «بدر البوسعیدی» وزیر امور خارجه عمان که کشورش امروز در مسقط میزبان مذاکرات غیرمستقیم آمریکا و ایران بود، در پیامی در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: مفتخرم اعلام کنم که امروز در مسقط، میزبان دکتر «سید عباس عراقچی» وزیر امور خارجه ایران و «استیو ویتکاف» فرستاده ویژه رئیس‌جمهور آمریکا بودیم و میانجیگری کردیم تا فرآیند گفت‌وگو و مذاکرات با هدف مشترک دستیابی به یک توافق منصفانه و الزام‌آور آغاز شود.

وزیر امور خارجه عمان گفت: می‌خواهم از هر دو همکارم برای این مشارکت که در فضایی دوستانه و سازنده برای نزدیکی دیدگاه‌ها و در نهایت تحقق صلح، امنیت و ثبات منطقه‌‎ای و جهانی انجام شد، تشکر کنم.

او افزود: ما به همکاری خود و تلاش‌های بیشتر برای کمک به دستیابی به این هدف ادامه می‌دهیم.

مذاکرات غیر مستقیم ایران و آمریکا به ریاست «سید عباس عراقچی» وزیر خارجه ایران و «استیو ویتکاف» فرستاده ویژه رئیس‌جمهور آمریکا در امور غرب آسیا بعد از ظهر امروز (شنبه) با وساطت وزیر امور خارجه عمان آغاز شد و دقایقی پیش پایان یافت.

در این گفت‌وگوها که در محل پیش‌بینی‌شده توسط میزبان عمانی، با استقرار نمایندگان جمهوری اسلامی ایران و آمریکا در سالن‌های مجزا انجام شد، نقطه‌نظرات و پیشنهادات طرفین در مورد ۲ موضوع رفع تحریم‌ها و بحث برنامه هسته‌ای ایران از طریق وزیر امور خارجه عمان به هر یک از طرفین منتقل شد.

وزیر امور خارجه ایران پیش از آغاز این گفت‌وگوها بیان کرد: در این دیدار خیلی از مسائل اولیه و اصولی روشن خواهد شد، از جمله اگر اراده کافی در طرفین وجود داشته باشه ما در مورد جدول زمانی (گفت‌وگوها) هم تصمیم می‌گیریم ولی هنوز زود است که در این خصوص صحبت کنیم. درباره کم و کیفش هم همان است که پیشتر اعلام شده است.

یک عضو تیم مذاکره کننده ایرانی به ایسنا اعلام کرد که روند مذاکرات انجام شده در مجموع خوب بوده است.

طرفین در پایان موافقت کردند که این گفت‌وگوها در هفته آینده ادامه یابد.

دیدگاه تان را بنویسید

 

نیازمندی ها

پیشنهاد ما