کد خبر: 752252
تاریخ انتشار :

واکنش وزیر کشور دولت سیزدهم به اظهارات عارف درباره انتخاب روسای دانشگاه‌ها

احمد وحیدی در واکنش به اظهارات عارف درباره انتخاب روسای دانشگاه‌ها در دولت سیزدهم، گفت: اگر ایشان رئیس دانشگاهی را می‌شناسد که در آن زمان به شیوه مورد ادعا انتخاب شده است، به فوریت اعلام عمومی کند.

واکنش وزیر کشور دولت سیزدهم به اظهارات عارف درباره انتخاب روسای دانشگاه‌ها
پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :

وزیر کشور دولت سیزدهم درباره نقش این وزارتخانه در انتخاب روسای دانشگاه‌ها را تکذیب کرد. 

احمد وحیدی در واکنش به سخنان اخیر معاون اول رئیس جمهور در خراسان رضوی گفت: آقای عارف را فردی اخلاق مدار و منصف می دانم و بیان چنین مطلبی، خلاف واقع و صددرصد اشتباه و دور از ساحت دانشگاه و شورای عالی انقلاب فرهنگی است که مسئولیت انتخاب دانشگاه‌ها را برعهده دارد.

وزیر سابق کشور تاکید کرد جای تعجب است فردی با چنین مسئولیتی، مطلبی را بیان کند که گویا از مسیر و شیوه انتخاب روسای دانشگاه‌ها غیر مطلع است. درضمن تاکید می شود اگر ایشان رییس دانشگاهی را می شناسد که در آن زمان به شیوه مورد ادعا انتخاب شده است، به فوریت اعلام عمومی کند؛ انتظار می‌رود این اظهارات خلاف واقع اصلاح شود تا تشویشی در اذهان مردم و محیط دانشگاه‌ها و دانشجویان ایجاد نشود.

گفتنی است، محمدرضا عارف در سخنانی گفته بود که در گذشته، وزارت کشور رؤسای دانشگاه‌ها را تعیین می‌کرد.

منبع: فارس

دیدگاه تان را بنویسید

 

نیازمندی ها

پیشنهاد ما